Dacia Sandero i helt ny aftapning - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Dacia Sandero i helt ny aftapning

De seneste 15 år har Dacia sat sit meget markante præg på bilverdenen. Nu kommer tredie generation af bestselleren Sandero og Sandero Stepway.
Steffen F. Olesen
09/09-2020 kl. 05:00

Danskerne er vilde med store biler, men samtidig er der også stor opmærksomhed på den økonomiske del ved indkøb af nyt til vognparken.
Her har Dacia tilsyneladende ramt plet; ihvertfald har danskerne taget godt imod samtlige modeller, og især Duster står højt på listen over store biler på de danske landeveje.

Men Dacia gør sig også i hverdagsbiler af almindelig størrelse – skulle man ikke have plads i indkørslen til en volumeniøs SUV – og det seneste skud på stammen er modellen Sandeo.

Læs i teksten her under hvordan Dacia Sandeo og dens højbenede søster, har fået en makeover, men samtidig opretholder essensen af Dacia.

Pressemeddelelse:
Ikke færre end 24.491 Dacia. Så mange Dacia kører der netop nu rundt i Danmark – og kigger man ud i Europa, slog mærket sidste år rekord med ikke færre end 737.000 solgte biler.

Og nu er der godt nyt til alle Dacia fans – og alle de andre, der er på udkig efter en ny bil, men ikke ønsker at bruge en formue på det. Tredje generation af Dacia Sandero og Sandero Stepway er nemlig netop blevet afsløret.

Selvom modellen bygger bro til forgængerne med praktiske løsninger, så er tredje generation et designmæssigt tigerspring. Og det uden at gå på kompromis med Dacias DNA – nemlig simpelt og pålideligt.

Fra en enkelt model til en helt modelrække – det er historien om Dacia de seneste 15 år, hvor Dacia har skabt sig en helt unik placering i det automotive univers. Ikke færre end 6.5 mio kunder har købt Dacia, og Sandero, der nu kommer i tredie udgave, har været den bedst sælgende bil i sit segment i Europa – når man udelukkende kigger på privatkøb. Herhjemme er der solgt mere end 4800 styks af modellen.

Designet taler jo for sig selv, men det der for alvor er tydeligt er, at bilen nu er blevet mere strømlinet i designet, hvilket skyldes en lavere taglinje og en mere skrå forrude, samt bredere hjulafstand

Som med den nuværende Sandero kan man naturligvis også få versionen i den populære Stepway version. Her er der højere frihøjde og et design, der understreger, at dette er en rigtig crossover.

Den nye Stepway adskiller sig endnu mere fra den normale Sandero end forgængeren, og det ser man med det sammen. Kølerhjelmen er anderledes, der er tågelygter og kølergrillen gør den til helt sin egen.

Vi forventer den nye Sandero og Sandero Stepway til Danmark i begyndelsen af det nye år – endnu er priserne på det danske marked ikke klar.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start