CUV er betegnelsen for SUV Crossland X fra Opel
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Crossland X

CUV er betegnelsen for SUV Crossland X fra Opel
Klaes Asaa
24/01-2017 kl. 10:18

Opel er klar på CUV markedet med Crossland X Opel familien er har udover den nye Insignia fået en ”mini” SUV – eller måske rettere CUV. Crossland X er den lidt mindre og mere byvenlige, med en længde på 4,21m, hvilket er 16cm kortere end Opel Astra. Crossland X deler platform med Peugeot 2008 og har i markedet udover Peugeot sine nærmeste konkurrenter i Ford EcoSport og Citroen C4 Cactus. 

Lidt højere sideposition giver fornemmelsen af SUV. Bagagerummet er på 410liter og er dermed i en god størrelse. Bagsæderne rykkes 15 centimeter i længderetningen, hvilket betyder valget mellem benplads eller bagageplads kan være individuelt. 

Crossland X kan udstyres med en række nyt komfort- og sikkerhedsudstyr som 180 graders bakkamera, LED forlygter, skiltegenkendelse, vejbaneassistent og automatisk nødbremse, der fungerer mellem 5 og 85 km/t. Fra Modelvariant Enjoy udstyrsniveau er OnStar og 7” farveskærm standardudstyr. Varme i rattet og forruden samt justérbart bagsæde. 

Infotainment systemet kommer i 2 udgaver: Radio R 4.0 IntelliLink og Navi 5.0 IntelliLink som har 8” skærm. Samtidig er der online assistent ”Opel Onstar” inklusiv WLAN hotspot. Apple Carplay og Android Auto er også til rådighed, såvel som der er induktiv opladning af ”mobilos” forudsat man har den rigtige model. 

Opel har endnu ikke afsløret hvilket motorpakker der kommer til rådighed i Crossland X. Der forventes dog en palet med både diesel og benzin, såvel som manuel og automatgear.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start