Video: Corvette udbrænder for øjnene af ejermand
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Corvette udbrænder for øjnene af ejermand

Som ejeren udtaler: Bilen kan blot erstattes, men det gør ikke mindre ondt af den grund.
Steffen F. Olesen
14/07-2019 kl. 06:00

Biler bryder fra tid til anden i brand, og årsagen kan være mange, men én ting er sikkert – når først ilden har taget fat, er det utroligt svært af kvæle den. Moderne biler er fyldt til randen med væsker, tekstiler og andre brændbare materialer.

Ejeren af en 2014 Chevrolet Corvette Z51 fandt for en lille uges tid siden ud af, hvor svært det i virkeligheden er at slukke en bilbrand, da hans øjesten gik op i røg.

Ejeren kunne med kameraet i sin smartphone sørgmodigt se til efter han slap ud af den brændende bil, hvilket ifølge herren selv var en problematisk opgave. Om branden var skyld i at ejeren havde problemer med at komme ud af bilen, melder historien intet om.

I videoens begyndelse befinder Chevy’en sig i et flammehav, der har sit udspring i bilens kabine. Der bliver klippet flere gange i optagelsen, og for hver gang en ny scene starter, har ilden endnu bedre fat i bilen. Der lyder brag og knald, og flammer skyder op i himlen efterhånden som diverse væsker forbrænder.

Da brandvæsnet ankommer, er bilen omsluttet af flammer, og man kan se gløder flyve til vejrs, da beredskabet påbegynder slukningsarbejdet. Da flere forsøg med vand mislykkedes, beslutter de professionelle at benytte skum til slukningen.

Da flammehelvedet er dræbt, bringes det meste af bilen op på et fejeblad, og resten må fjernes fra vejsiden ved hjælp af en skovl. Tænk sig med egne øjne at se ens kæreste eje blive skovlet op på den måde.

Den sørgmodige indehaver af 1 stk. udbrændt Corvette, fortæller ikke noget om hvordan episoden opstod. Men han nævner, at han på et senere tidspunkt vil uploade en forklarende video til sin Youtube kanal.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start