Chevrolet Orlando - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Chevrolet Orlando

Ny 7 sæders familie MPV har verdenspremiere på Paris Motorshow
Tommy Rønn
03/09-2010 kl. 20:00

Chevrolets første europæiske 7 sæders MPV familiebil, Orlando, vil være en af hovedattrak-tionerne på Paris Motorshow 2010. Det er første gang offentligheden, får den produktionsklare Orlando at se. Denne verdenspremiere er blot én af de tre premierer, Chevrolet vil fremvise i Paris.

Baseret på koncept bilen, vist første gang i Paris i 2008, er Orlando den perfekte bil for hele familien med en kombination af et praktisk interiør med 7 multifunktionelle sæder og et udtryksfuldt crossover look. Taglinjen, de brede skærme og den markante front giver Orlando et mere muskuløst og dristigt design, end det der ellers kendetegner MPV segmentet.

Den nye Orlando MPV spiller en central rolle for Chevrolet i hele Europa. Orlando er starten på et ambitiøst modelprogram, som byder på 5 nyintroduktioner de næste 15 måneder. ”Vi er overbeviste om, at Orlando ikke kun giver forbrugerne ekstra værdi for pengene, men også oplevelsen af noget nyt og friskt – funktionalitet med attitude. Orlando vil være med til at opbygge vores salgsvolumen i hele Europa, og jeg tror også, at vi, med Orlando, vil se helt nye kunder til Chevrolet mærket”, udtaler Wayne Brannon, President Chevrolet Europe.

Det er ikke kun Orlando’s eksteriør, der vil tiltrække opmærksomhed. Også interiøret byder på det nyeste design fra Chevrolet i form af det Corvette inspirerede dual-cockpit og blå belysning på midterkonsollen. Med Orlando har designerne formået at hæve den 2. og 3. sæderække, således passagererne får en endnu bedre udsigt både foran og til siderne. De tre sæderækker med 7 multifunktionelle pladser imødekommer en stor families behov, og opstår behovet for kørsel med større last, kan kabinen hurtigt laves om til et stort varerum.

Opbevaringsplads er der masser af i Orlando. Ligesom koncept bilen, er produktionsversionen fyldt med en række små- og mellemstore rum blandt andet i midterkonsollen, for- og bagdørene og ligeledes i loftet.

Orlando er bygget på samme GM platform som den nye Opel Zafira og den populære Chevrolet Cruze. Orlando kommer med 3 forskellige brændstofbesparende motorer: 1.8 liters benzinmotor med 141 hk, 2.0 liters dieselmotor med hhv. 131 hk og 163 hk. Udover valget mellem tre forskellige udstyrsvarianter leveres alle biler med ESP, 6 airbags og aircondition som standard.

Chevrolet Orlando vil blive introduceret i Danmark i starten af 2011.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start