Chausson 620 med nye innovative løsninger
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Chausson 620 sætter nye standarder

Innovative løsninger, der ændrer markedet
Ursula Østerberg
21/12-2015 kl. 00:00

Chausson er kendt for innovative løsninger, der ændrer markedet. Da Flash 10 blev præsenteret med sin nye smarte indretning på blot 5,99 meter, blev den hurtigt kopieret af andre producenter, der kunne se de mange fordele, som Chausson havde udtænkt. Nu har den franske producent muligvis gjort det igen med en interessant sengeløsning til sæson 2016. Chausson 620 kan blive den nye trendsætter.  

Den innovative sengeløsning

Chausson 620 er en blanding af to tidligere modeller, nemlig 610, der kom på markedet sidste år, samt Suite. 620’eren har noget, vi ikke har set før på markedet: en fritstående sænkeseng med rigeligt med plads omkring sig, så I ikke vækker hinanden, når I skal ind og ud om natten og om morgenen.  Der er god adgang fra begge sider af sengen, hvilket er noget helt nyt. Blot ved at trykke på en knap kan sengen let hejses op og ned. Undlader I at køre sengen helt ned, får I en ekstra soveplads. Der er nemlig rigeligt med sengeplads under sænkesengen, så et mindre barn kan sove nedenunder. 

Sengen kan skubbes helt frem, så den står helt op af førerhuset. Dermed udnyttes bagsiden af sæderne som ryglæn i sengen. Ved at skubbe sengen fremad opnår I samtidig også god plads mellem seng og køkken. Det er en stor fordel, når den ene skal ud i køkkenet om morgenen og den ene måske stadig sover i sengen. Der er tale om en dejlig stor dobbeltseng, der er to meter lang og 140 cm bred. 

På trods af hvad du måske tror, så tager det ikke lang tid at omdanne førerhuset til et rummeligt soveværelse, så når I først har fået lært tricket, går det hurtigt.

Fremadvendte passagersæder og stor siddegruppe

I Chausson 620 har vi også fået de fremadvendte og centrale passagersæde, som vi sidst så i den udgåede Sweet-serie. Herfra er der godt udsyn gennem frontruden. Førersæderne kan naturligvis vendes om og være en del af loungeområdet. De fremadrettede passagersæder betyder, at du med denne indretning får en rigtig lounge, hvor I kan tilgå bordet fra alle sider. Det gode ved denne løsning er også, at I kan justere ryglænet i passagersæderne, så I kan læne jer helt tilbage og slappe af efter endt køretur.  

Det store justerbare bord har plads nok til seks personer.

Længere tilbage i autocamperen finder I det relativt kompakte køkken, med komfur og vask i venstre side af køretøjet og et stort køleskab på modsatte side. Det er et ganske lille køkken sammenlignet med andre autocampere, og der mangler også lidt opbevaringsplads i køkkenet, men det fungerer. 

Masser af opbevaringsplads

Bagerst er Chausson 620 udstyret med et stort badeværelse med separat brusebad og en meget stor garderobe. Det er det samme velfungerende toilet, som den prisbelønnede 610 har.  

Som noget rigtig praktisk, de fleste campister vil sætte stor pris, så har 620’eren masser af opbevaringsplads under toilettet. Her er garagen, der er stor nok til mindst to cykler. Der er tre udvendige adgangsdøre, så I kan tilgå jeres baggage fra flere sider af. Let og praktisk. 

Dancamper i Horsens forhandler Chausson. Besøg hjemmesiden www.dancamper.dk

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start