I går aftes udbrændte en campingvogn
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Campingvogn brændt – 62-årig afgået ved døden

Tragisk dødsulykke i aftes i Mørkøv
Ole Mose
31/10-2017 kl. 10:49

En brand i en campingvogn ved Mørkøv endte i en tragisk ulykke, hvor en 62-årig mand afgik ved døden.

Politiet fortæller
Carsten Andersen ved Midt- og Vestsjællands Politi fortæller følgende:

Der indgik en anmeldelse i aftes og vores folk var der umiddelbart efter. Der var tale om en campingvogn, der var brudt i brand – egentlig en ufarlig hændelse.
Efter at have alarmeret politi og brandvæsen ville manden fjerne en hestetrailer. Mens han er i gang med det, får han et ildebefindende. Vi ankommer et splitsekund derefter og begynder at give manden førstehjælp. Ambulancen ankommer kort tid efter, men manden er på det tidspunkt afgået ved døden.

Brandårsag

Man kender ikke brandårsagen endnu. Der kan være tale om alt fra en påsat brand til alt muligt andet. Dog ved man fra naboer, at strømmen til vognen var blevet taget fra for 2-3 uger siden. Der har ikke været nogen i vognen, så det skyldes heller ikke cigaretter eller lign.
Efterforskningen er stadig i gang og de kommende dage kan måske kaste mere lys over sagen.

Ikke en campingbrand

For os campister er det godt at vide, at der ikke er tale om en ulykke, der er sket i forbindelse med camping. Derfor er det alligevel interessant at kende brandårsagen, hvis det har noget med vognen at gøre.

Brande i år

Det er relativt sjælden at campingvogne brænder. Her på Magacin.dk har vi viden om 4 danske brande i år. Ingen af dem ud over den sidste, har haft menneskelige ofre.Tre ud af de fire ulykker (måske endda alle fire), handler desuden om vogne, som ikke var i brug, eller ejerne var gået fra dem umiddelbart før branden opstod

 

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start