Campister i Danmark foretrækker 123camp.dk - Camping
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Campingsalget i DK sker via 123

Google fortæller at campister i Danmark foretrækker 123camp.dk
Webmaster
18/09-2016 kl. 23:45

Alt salg flytter på internettet. Også salg af campingvogne, autocampere, telte og andet campingudstyr. Campingbranchen følger dermed alle andre brancher. Men det stopper ikke her. Mere og mere salg flytter nu fra computere, altså det såkaldte desktop, til mobile enheder om tablets og specielt smartphones.

123camp.dk er stærke på mobile enheder, og er ifølge besøgskontrollen fra bl.a. Google og Gemius, nu Danmarks mest benyttede salgsside for camping.

Ikke svært at forstå den store interesse for 123camp.dk. Søges på f.eks Google på camping og tilhørende, ender 123camp.dk altid i top 3 blandt søgeresultatet. Dette skyldes den store fremgang for 123camp.dk, hvilket betyder google placerer 123camp.dk højt i søgeresultatet. Også foran konkurrende salgssider.

Det betyder også at der nu sælges rigtig meget camping og udstyr på 123camp.dk. Danskerne søger nemlig næsten altid via Google, og klikker øverst i resultatet. Alene d.d. har 7.915 unikke brugere benyttet 123camp.dk til at søge efter campingudstyr, hvilket er rigtig mange vidende at der i Danmark er ca. 150.000 campister, og trods det faktum at sæsonen er på vej mod de stille tider.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start