Camping: Campingpladser i Vesthimmerland
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Campingpladser i Vesthimmerland sprænger feltet

Vesthimmerland at holde fast i belægningen fra de sidste år
Nordjysk Stiftstidende
11/01-2013 kl. 15:44

Selv om det organiserede friluftsliv er i tilbagegang, så er det ikke bare lykkedes campingpladserne i Vesthimmerland at holde fast i belægningen fra de sidste år. Der har endda været en pæn fremgang. 

Det viser opgørelserne over overnatninger på pladserne i 2012, og det glæder selvsagt den nye turistchef Anna Oosterhof: -Det er jo blandt andet fordi at de er gode til at samarbejde, at det går bedre her end landsgennemsnittet. 

Men det er jo ikke noget, der går af sig selv. Der arbejdes målrettet med det, oplever hun.
Samarbejdet består lige nu af Ertebølle Strand Camping , Farsø Fjord Camping , Himmerland Camping & Feriecenter, Hvalpsund Familie Camping , Livø Teltplads, Trend Camping og Aalestrup Camping.

Langt foran
I kolde procenter er der blevet til en tilbagegang i Danmark på 5,2 procent i forhold til 2011, der heller ikke var noget godt camping -år. 

For Vesthimmerland er fremgangen imidlertid på 6,8 procent. Altså i alt 12 procent bedre end den gennemsnitlige campingplads . 

Fornyelse af campingpladsernes tilbud om underholdning og faciliteter i øvrigt er med til at fastholde interessen for at være her, nævner hun.

Minusser talte ikke
Den langvarige lukning af Stenaldercentret i Ertebølle har ellers bekymret især de nærliggende pladser, som Ertebølle Strand Camping . 

Men selv fraværet af en af egnens store attraktioner har altså ikke rystet interessen fra at slå pløkke i Vesthimmerlands jord. 

Heller ikke det faktum at Myrhøj Camping nær Ertebølle har stået uden ejer i over et år lader til at have spillet ind. 

En anden faktor er tilstedeværelsen på messer.
Blandt andet har man op til nytår fastholdt tilstedeværelsen på en hollandsk campingmesse , hvor det hollandskfødte ægtepar Nienke Jonker og Krik Meurs, der bestyrer Farsø Fjord Camping , atter har gjort deres for at trække orange turister til egnen. 

Det skete blandt andet med et fuldstændigt frisktrykt årskatalog for Visit-Vesthimmerland i 2013.
“Det er jo ikke noget, der går af sig selv. Der arbejdes målrettet med det”. siger Anna Oosterhof, turistchef, Vesthimmerland.

Kilde: Nordjysk Stiftstidende

 
 
  
 
    
 

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start