Caravelair er kompakte og kan bruges hele året
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Camping hele året med lav vægt

Caravelair campingvogne er kompakte og kan bruges hele året
Campingagenten
10/11-2015 kl. 16:30

I dag er der ingen undskyldning for ikke at campere hele året. Campingvogne bliver bedre og bedre isoleret og med der rette udstyr, kan de bruges hele året.

Campingvogne fås i alle størrelser. Helt fra den meget kompakte campingvogn med en vægt på under 1.000 kg., til de helt store dobbeltakslede campingvogne på flere ton, som nok for de fleste, er mest egnet til at ligge fast med. Men det er netop de mindre og kompakte rejsevogne der er rigtig stor efterspørgsel efter i øjeblikket og hvis de kan bruges hele året er det et stort plus.

Peter Outzen fra Campingagenten der er agent i Danmark for det franske mærke Caravelair fortæller, ” Vi mærker tydligt at efterspørgslen på både campingvogne der kan bruges hele året, samt kompakte campingvogne stiger. Vi har netop lanceret to kampagnemodeller i Danmark, Caravelair Antarés Style 400, samt Caravelair Allegra 475. Begge disse campingvogne er kompakte og byder på en masse udstyr, så man har en høj komfort hele året. ” 

Nu er det jo ikke kun ekstraudstyret der gør at man kan campere hele året. Andre faktorer spiller også ind.

Peter Outzen fortsætter, ” Selv om vores kampagnemodeller har gulvvarme, varmt og koldt vand og meget mere, er der også andet der spiller ind. Caravelair har kraftigt isolerede vægge, gulv og loft. Og sider og taget er i polyester. Polyester er et meget stærkt materiale der kan modstå selv de kraftigste haglbyger og snefald. ”

Biler i dag bliver mere og mere miljøvenlige, hvilket også betyder at de desværre må trække færre kilo på krogen. Dette imødekommer mange campingvognsproducenter ved at producere campingvogne i mindre størrelser og med lav vægt.

”Der er rigtigt mange af Caravelairs campingvogne der lever op til kravet om, at en campingvogn skal kunne trækkes af den moderne bil. Mange modeller har en totalvægt på under 1.000 kg.. Og hér kan de fleste biler være med. Når man så samtidigt får en campingvogn der er høj kvalitet, har et moderne design og kan bruges hele året, må man sige at det er et stort plus. ”, fortsætter Peter Outzen.

”Se f.eks. vores Antarés serie. Her er der hele 4 modeller der er under 1.000 kg i totalvægt. Med de rette ekstraudstyrspakker, kan man uden problemer også bruge disse om vinteren. F.eks. kan man tilkøbe gulvvarme, der gør at gulvet er dejligt lunt. ” Fortæller Peter Outzen.

Pris er også en af de ting køberne er blevet meget opmærksomme på. Finanskrisen har desværre sat sine spor i rigtigt mange. Heldigvis kan man stadigvæk købe campingvogne til en fornuftig pris – faktisk så fornuftig at det ikke kan betale sig at købe brugt.

” Med en pris på knapt 110.000,- forventer man ikke at få meget campingvogn for pengene. Men sådan er det ikke med vores kampagnemodeller”, fortæller Peter Outzen og fortsætter, ”Se f.eks. Caravelair Allegra 400 Style der er spækket med udstyr, har en lav egenvægt på kun 809 kg. og et flot moderne design både ude og inde. Den har alt hvad man behøver for at campere året rundt. Af udstyr kan nævnes gulvvarme, polyester sider og tag, komfortmadras. LED belysning, varmt vand, støddæmpere og meget mere. ”

”At det skulle være nødvendigt med centralvarme for at campere hele året er en skrøne. De moderne blæsevarmesystemer er så effektive, at selv på en kold vinterdag med sneen dalene ned uden for, vil man kunne sidde trygt og godt i sin campingvogn, ” slutter Peter Outzen.

Caravelair har et landsdækkende forhandlernet og du kan finde den nærmeste forhandler på Campingagentens hjemmeside.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start