BMW 8-Serie bliver kan nu fås som cabriolet
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

BMW topmodel smider toppen

BMW 8-Serien fås nu også som cabriolet. Savle, savle
Mathias B. Høj
02/11-2018 kl. 10:15

Hvis det gode sommervejr har inspireret til mere udendørsliv, men man er en travl pendler med luft i økonomien, har BMW lavet en udstyrsversion til formålet: BMW 8-Serie Cabriolet. Luksuskørsel i noget af det ypperste fra BMW – men uden tag og med mulighed for at tage hele familien, eller elskerinderne, med. I Marts 2019 lancerer BMW den helt nye BMW 8-serie Cabriolet.

Luft i håret på varme og kølige dage

Den elektriske kaleche kan åbnes og lukkes på 15 sekunder ved kørsel op til 50 km/t. Soft-top’en kommer som standard i sort, men kan også bestilles med sølveffekt.

Hvis solen brænder på en varm sommerdag, har de standardmonterede lædersæder en teknologi, som minimerer refleksioner fra solen. Er det derimod en kølig efterårsdag, kan man vælge den integrerede varme i nakkestøtterne. Sammen med vindskærmen sikrer det en køreoplevelse ud over det sædvanlige.

Sportslige gener

Ved lanceringen kan der vælges mellem to varianter: BMW M850i xDrive Cabriolet med 530 hk, 750 Nm og acceleration fra 0-100 km/t på 3,9 sekunder samt BMW 840d xDrive Cabriolet med 320 hk, 680 Nm og acceleration fra 0-100 km/t på 5,2 sekunder. Begge varianter har ottetrins Steptronic sportsautomatgearkasse og BMW’s intelligente firehjulstræk, xDrive.

Modellen er udviklet sideløbende med BMW 8-serie Coupé, BMW M8 og BMW M8 GTE racerbilen, som blandt andet deltog i 24-timers løbet i Le Mans. Resultatet er et lavt tyngdepunkt, letvægtskonstruktion med aluminium, magnesium og kulfiberforstærket plast (CFRP) samt optimeret aerodynamik. Adaptiv M affjedring og integral aktiv styring er standard. 

M sportsdifferentiale er standard på M850i og kan bestilles til 840d.

Individuel kørestil

Cabrioleten er skabt til både langdistancer og racerbane, og Driving Experience Control giver mulighed for en individuel opsætning af bilen, så køredynamikken kan optimeres efter forhold, vejr og temperament. Til den lidt mere komfortable kørestil, kan der vælges mellem Adaptive mode, Comfort eller Eco Pro med coasting-funktion. Hvis man derimod ønsker en mere dynamisk skarphed, vælges der enten Sport eller Sport+. 

Bilen har et omfattende standardudvalg af assistentsystemer, herunder fjernlysassistent, kollisionsadvarsel, vejbaneassistent, advarsel for påkørsel bagfra, aktiv fartpilot samt parkeringsassistent. Derudover er Head-Up Display og BMW Live Cockpit Professional også standard.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start