BMW gør København elektrisk - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

BMW gør København elektrisk

BMW har etableret en eDrive-zone i den allerede definerede miljøzone.
Steffen F. Olesen
09/02-2022 kl. 11:07

Når en BMW plug-in-hybrid krydser grænsen til miljøzonen – eller allerede befinder sig i den fra start – vil bilen automatisk slå over til elektrisk kørsel.
Hvis navigationssystemet er aktiveret, holder bilen selv styr på at gemme tilstrækkeligt med elektriske kilometer til at kunne køre udledningsfrit til det definerede mål i zonen – Miljøzonen er fastlagt af Miljøstyrelsen.
Øvrige storbyer i Danmark vil få implementeret BMW eDrive-zoner i løbet af 2022. Dette gælder Frederiksberg, Aarhus, Odense og Aalborg.

Københavns miljøzone

BMW Points
For at understøtte incitamentet til at køre mere grønt, indfører BMW fra og med marts måned BMW Points i Danmark. BMW Points er verdens første bonusprogram for førere af plug-in-hybrid biler, som belønner rent elektrisk – og derfor lokalt udledningsfri – kørsel.
Føreren optjener et point for hver kilometer, der er tilbagelagt elektrisk, og inden for de definerede eDrive-zoner, er brugen af elektrisk kørsel belønnet med dobbelt antal point.

BMW eDrive-zoner i hele Europa
BMW har nu indført BMW eDrive-zoner i 138 byer rundt omkring i Europa, og der forventes yderligere 30 byer i løbet af 2022.
eDrive-zone programmet er standard på alle plug-in-hybrid biler fra og med produktion i juli 2019 med BMW’s operativsystem ID7. Det vil sige BMW 3-serie, BMW 5-serie, BMW 7-serie, BMW X3 og BMW X5. Alle fremtidige plug-in-hybrider vil som standard have teknologien.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start