Bliver Hummer'en genoplevet?
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Bliver Hummer'en genoplevet?

Der går rygter om at General Motors vil genoplive den ikoniske Hummer.
Steffen F. Olesen
05/01-2020 kl. 05:00

Efter General Motors erklærede sig konkurs i 2009 og man ikke kunne finde en passende køber, har man skulle se langt efter den store Hummer SUV.

Ikke engang de mest velhavende producenter fra Kina ville have noget at gøre med den enorme og knap så miljøvenlige bil, da brændstofpriserne i samme ombæring steg og hybridbilerne gjorde sit indtog verden over. 

Et årti senere kom der ro på brændstofpriserne midt i et økonomisk boom, og kan du gætte hvad amerikanerne så igen erhvervede til den private vognpark – nemlig store SUV’er.

 

Der er begyndt at løbe rygter om at Hummer’en vil gøre et comeback, men denne gang som en fuld elektrisk SUV, og det er måske ikke så tosset som det umiddelbart lyder.

Da Hummer’en stadig blev produceret lå den rigtig højt i General Motors hiraki, og var intet mindre end en premium bil, og da teknologien i elektriske biler stadig koster en del penge, kunne General Motors passende drage fordel af den høje listepris, lancere en enorm SUV med lang rækkevidde, og herved genoplive den ikoniske Hummer.

Og ved at gøre modellen 100% el-drevet kan producenten bede om forladelse for fortidens miljø-synder, og vaske deres hænder rene for det dårlige image.

 

Ifølge en rapport af Reuters ville en relancering af Hummer’en være baseret på General Motor’s nye ”electric truck and SUV platform”, som skal danne fundament under en række eksisterende General Motor brands.

Men inden du strækker armene alt for langt over hovedet så træk lige vejret. Den elektriske platform General Motors i øjeblikket udvikler, er skemalagt til tidligst at gå i produktion næste år. Det placerer genfødslen af Hummer’en midt i lanceringen af en række andre elektriske SUV’er, hvilket betyder at Hummer’en skal være tæt på perfekt for ikke igen at blive skubbet i graven.

Del med en ven

En person snakker om “Bliver Hummer'en genoplevet?

  1. Er der andre, der virkelig tror, ​​at nogen har brug for så massive maskiner som en hummer?)
    Det er kun muligt for amerikanerne, og så tror jeg, at de allerede gradvist er på vej væk fra det her.

Skriv et svar

Giver børn en ny start