Blind mand køber sin første bil efter øjenoperation - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Blind mand køber sin første bil efter øjenoperation

Han købte bilen før han fik sit kørekort
Steffen F. Olesen
25/08-2020 kl. 10:14

Mike Schickerowski blev født med en lidelse som betød, at udsigterne til at føre motorkøretøjer var meget lange. Ja, faktisk ikke eksisterende.
Omtalte lidelse hedder nystagmus og gør, at man er besværet af ufrivillige bevægelser på øjnene, og selvom Mikes problemer gennem nogen tid i de unge år kunne løses med briller, førte den med tiden til, at han til sidst blev erklæret blind.

Selvom Mike ikke var blind som vi kender det, var hans syn alligevel så ringe at lægerne erklærede ham blind, for som Mike selv beskriver sit tidligere syn, var det som når man tager et billede med et kamera, og kommer til at flytte lidt på det i samme sekund som billedet bliver taget.
En ting vi alle har prøvet, og derfor er bekendte med hvor utydelig billedet så bliver, hvorfor man sagtens kan forstå at folkene i hvide kitler erklærede Mike blind.

I de årtier man har kendt til lidelsen har kurering været opfattet som umuligt, men ved et lykketræf kom Mike i kontakt med en kirurg, som havde sat sig for øje, at løse problematikken.
Et eksperimentalt indgreb blev foretaget, og doktorens kyndige hænder var gode nok til, at give Mike synet tilbage.

Og hvad gør man så når man som 44-årig får synet tilbage? Jo, man invisterer i en Elektric Yellow V8-drevet C7 Chevrolet Corvette Grand Sport!
Modellen deler karosseri, affjedring og aerodynamiske stumper med Z06’eren, og er med sine 460 heste anset som et ‘sweet spot’ i Corvette serien.

Faktisk var iveren for at erhverve sin drømmebil så stor hos Mike, at han købte bilen uden overhovedet at have set den, og endda også før han fik sit kørekort.

Sidenhen har Mike bestået køreprøven, og nyder nu tilværelsen med en brandvarm Corvette i indkørslen i Canada:

“Flere sagde, ‘Oh, du bor i Alberta, du skal have en pickup’, og ja, jeg kan da godt lide pickups, men alle har en pickup.”

Hvis du stod i samme situation, hvilken bil ville du så købe, så snart du fik synet tilbage?

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start