Bilbasen.dk mister professionelle annoncører..
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Bilmarkedet i frit fald

Bilbasen.dk mister de danske bilforhandlere
Webmaster
20/01-2013 kl. 18:30

I mandags, d. 14.01, kunne MagaCin vise nyeste tal fra de danske bilmarkeder. Tal der viser at den tidligere markedsleder bilbasen.dk har mistet førerpositionen, og som viser stor fremgang på biltorvet.dk.

Da vi skrev artiklen mandag havde bilbasen.dk 36.008 bilannoncer fra de danske bilforhandlere på deres marked. Nu, mindre end en uge senere, er dette tal nede på 33.852 bilannoncer. Bilbasen.dk mister altså ca. 360 annoncer daglig. Fortsætter dette ser fremtiden sort ud for bilbasen.dk.

At bilbasen.dk mister så mange annoncer undrer, da antallet af brugte køretøjer på markederne er stigende, hvilket de seneste dages stigning i antal annoncer på biltorvet.dk også viser.

På MagaCin er vi ikke vidende om grundene til det store fald i forhandleropbakning til bilbasen.dk. Sikkert er det at så voldsomt et fald kan ikke skyldes tilfældigheder.

På MagaCin og 123 er markedspladserne biprodukter. Vores primære forretning er artikler og TV, hvilket vi er glade for i disse tider hvor markedspladserne er usikkert territorium.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start