Billister se jer for - Motorcyklerne er på gaden igen
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Billister se jer for

Motorcyklerne er på gaden igen
Tommy Rønn
25/03-2015 kl. 15:15

I Danmark skyldes 1/3 af alle MC relaterede uheld, at motorcyklerne overses af medtrafikanterne. Specielt i årets første måneder, hvor trafikken gennem lang tid ikke har set motorcyklerne på vejene, overses de tohjulede let. Derfor er det vigtigt at billister, lastbilschauffører og andre hårde trafikanter, er vidende om at de tohjulede igen er kommet på vejene.

Denne engelske kampagne er lavet flot, og sætter motorcyklerne og deres sårbarhed i fokus.

Kære trafikanter. Tag hensyn og se jer godt for. En dræbt i trafikken, er en for mange.

Del med en ven

0 personer snakker om “Billister se jer for

  1. Jeg har kørt i vinter, når det ikke har været glat. Man skal sørge for at placerer sig, så man er mest mulig synlig i trafikken, og med en hastighed så bilisterne har en chance. Den eneste gang jeg fik sved på panden, var da jeg mødte en bus i et venstresving på en smal bivej; Der var lige en halv meter asfalt tilbage til mig!

  2. Jeg vil give sylvest ret i at placering er meget vigtig og at vise sin hensigt MEGET tydeligt og gerne overdrive lidt, Da jeg tog mc kørekort i 1986 skulle man holde sig i højre side af kørebanen, hvilket er = forveksling med en knallert, har altid selv placeret mig samme sted som hvis man kørte i sin bil, og så skal man regne med at de andre trafikanter IKKE har set DIG, Selv kører jeg med fjernlyset tændt, af den simple grund at nærlysset ofte ikke kan ses på afstand. det med fjernlyset tændt skyldes at en mc kollega spurgte om jeg ikke skulle have tændt lyset for de kunne ikke se mit lys ( nærlysset er justeret korrekt ), tak for det Mc kollega

    så er der også lige en ting mere nemlig vejtemperaturen, efter at have fået en mc med tractioncontrol finder man ud af at vejtemperaturen har meget at sige med hvor meget vejgreb man har, TC har redet min R.. mere end en gang i år, det samme kan siges om ABS'en, så det virker, TAK For det Suzuki

  3. Lidt større synlighed hjælper, syntes heller ikke at den gule vest er smart, nærmere hæslig, men kan selv mærke at man mere sjældent end før bliver overset, når man har den på.
    Kære med mc´ister, tag det som en selvfølge at i bliver overset, ekstra skarphed når vi færdes på to hjul fremfor på fire er kraftig på krævent, op i røven med hvem der har ret, det er sikkerheden det drejer sig om.

  4. Det med fjernlyset kan jeg kun tilslutte mig (når belysningen i øvrigt er til det, naturligvis). Man ses væsentligt bedre på afstand på denne måde. Og fokus på bilisterne og hvad de gør, samt afpasning af hastigheden til forholdene er altafgørende for sikkerheden.

Skriv et svar

Giver børn en ny start