Automatisk fartkontrol indtjener formue - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Automatisk fartkontrol indtjener formue

Den engelske regering tvunget til at offentliggøre indtjening
CO
30/12-2009 kl. 17:02

Når debatten vedrørende automatisk fartkontrol herhjemme fra tid til anden popper op, plejer bølgerne at gå højt når argumenter udveksles.

Nogle hævder at kunne dokumentere en sikkerhedsmæssig gevinst, og andre mener at fartkontrollerne overvejende er rene pengemaskiner.

At fartfælder kan være en rigtig god økonomisk investering, har de massivt overvågede englændere nu erfaret.

Information vedrørende automatiske fartkontrollers afkast, er i England blevet offentligt tilgængelig efter den britiske regering i henhold til ’the Freedom Act’ blev beordret til offentliggørelse.

Én enkelt automatisk fartkontrol med kamera (GATSO), har på den engelske M11 i Essex indtjent mere end 2,3 millioner engelske pund over en femårig periode.

GATSO'en som er lokaliseret nær Woodford i en 50 mph zone, har i perioden blitzet 38.243 motoriserede trafikanter.

Selv om danske og engelske forhold ikke er direkte sammenlignelige, er der i hvert fald her et økonomisk incitament for myndighederne til at indføre noget tilsvarende her i landet.

Del med en ven

0 personer snakker om “Automatisk fartkontrol indtjener formue

  1. Tjaa, her i dk ser man jo mange by og vejskilte, der er blevet "ventileret" af natlige "jægere". Samme scenarie kunne sagtens hænde med dens slags skumle overvågning.

  2. Det er jo et spørgsmål om sikkerhed, og i en terrortid. Vil jeg gerne gøre mig til talsmand for at der opstilles Kameraovervågning af alle folketingspolitikers privatboliger, samtidig med en øget overvågning af vores veje, det er jo et spørgsmål om sikkerhed.

  3. Tjaeeeee. Nu ved jeg ikke hvordan det er i England, men herhjemme er der skiltet 300m i forvejen hvor stærekasserne står. Så dem der får en bøde takket været en stærekasse har jo selv valgt det.

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start