Aston Martin simulator til 463.747,- MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Aston Martin simulator til 463.747,-

Det ultimative legetøj til mandehulen
Steffen F. Olesen
19/09-2020 kl. 06:00

Går du med en drøm om engang at eje en superbil, men samtidig erkender at du nok ikke vinder i Lotto på Onsdag, så er en simulator måske noget for dig; forskellen mellem virkelighed og den virtuelle verden mindskes nemlig dag for dag.
Vi ved da godt at en simulator på ingen måde er det samme som en full blown racerbil i garagen, men tekologiens hurtige udvikling gør altså, at man kan snyde mange dele af hjernen, og herved få en super fed oplevelse; og så er der trods alt en hel del penge at spare.

Aston Martin har i samarbejde med virksomheden Curv udviklet en simulator som har til formål, at give velhavende folk deres helt egen Aston experience hjemme i stuen; men faktisk også enhver anden bil, som måtte have sine parametre tastet ind i Assetto Corsa V-racing-platformen.

En ordentlig skærm

Simulatoren AMR-C01 er nemlig mere hardware end software. Konstruktionen består af en konsol der indeholder sæde, et rat med uhyggeligt mange knapper og naturligvis en kurvet skærm som agerer forrude.

En sjov lille sidebemærkning er, at direktøren for Curv faktisk kører for Aston Martin works, og har i sin tid hos teamet nappet tre sejre ved Le Mans 24 timers løbet..

AMR-C01 er designet til – som den officielle udmelding udtrykker det – at være “en stilfuld tilføjelse til ethvert luksus spillelokale” og er udført i carbon med en front der er formet som Aston Martins signatur-grill.

Umiddelbart lyder 463.747,- danske kroner som mange penge, men hvis man ser på det gennem alternative briller, kan man argumentere for, at den – udover at være billigere end en rigtig Aston Martin – ikke koster noget i forsikring og grøn afgift.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start