Apple Carplay til Porsche nostalgikere - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Apple Carplay til Porsche nostalgikere

Kunne man forestille sig, at selvom man er den glade ejer af en dejlig bil fra 60'erne, ikke nødvendigvis er vild med teknologien fra dengang?
Steffen F. Olesen
17/09-2020 kl. 06:00

Porsche har lanceret en touchscreen-serie som understøtter Apple Carplay, Android Auto, Bluetooth og Navigation. Serien som kan monteres i 911s’ere fra 60’erne, er allerede tilgængelig i German Porsche Classic online shoppen.

Hermed er det muligt for glade nostalgikere og entusiaster, at opgradere en klassiker med et infotainment system, som til og med har det helt rigtige look.
Porsche har nemlig valgt, at finishen på denne, skal matche bilens udtryk, og derfor – som du kan se på billedet – er der ‘gammeldags’ knapper af finde ved siden den 3,5 tommer store berøringsfølsomme skærm.

Tidssvarende teknologi i retro klæder

Der er for nu lanceret to modeller, hvoraf den ene passer i det single-DIN stik man finder i 911s’ere fra 60’erne, og den anden er udstyret med et normalt 2-DIN.

Uden tvivl en yderst velkommen opgradering for mange, men det koster lidt at opgradere sin klassiker; selve radioen koster 1.182,04 Euro – med dagens kurs omkring 11.000,- danske kroner – og hertil skal der tilkøbes et SD-kort før navigationen fungerer.
SD-kortet som indeholder et kort over Europa koster dog kun 83,97 Euro.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start