Aggresive linier fra Kia - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Aggresive linier fra Kia

Kia opdaterer linierne og udstyrer den nyeste udgave af Magentis med et design der vil frem i verden.
Johannes Nipper
15/03-2010 kl. 22:15

Kia præsenterer på det kommende New York International Auto Show den nye Optima – modellen er her i landet bedst kendt som Magentis. Og den nye Optima/Magentis har gennemgået noget af en forandring.

Hvor den gamle Magentis var meget konservativt designet, med linier der ikke stak nogen som helst i øjnene – er den nye af en helt anden støbning. Linierne er coupé agtige, unge og friske. Bilen har fået et aggresivt udseende – og der er måke endda her, muligvis for første gang i en Kia, tale om egentlig überholprestige.

Kia bejler til det unge segment, og med 7 års garantier og pris og plads-fornuftige modeller som Ceed SW er de nået langt – og med Ny Magentis kan de muligvis nå et langt skridt videre. Tilbydes Magentis med det rette motorudvalg og til en fornuftig pris kan Kia tappe ind i gruppen af købere der gerne vil have et sporty image, men pladsen i orden til en fornuftig pris.

Eneste forhåndsbekymring er om coupé designet koster hovedhøjde på bagsædet men det må tiden vise, indtil videre applauderer vi Kia for et friskt pust på designsiden.

Præsentationen af Kia finder sted d. 1 April 2010 på bilmessen i New York, så den kan stadig nås.

  

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start