Årets Bil 2020 - Et nærmere kig på aspiranterne
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Årets Bil 2020 – Et nærmere kig på aspiranterne

Deltagerbilerne til Årets Bil er (heldigvis) en blandet skare med hver deres respektive kvaliteter.
Peter Bysted
08/10-2019 kl. 18:10

Nogle af dem fortjener at blive nævnt, da de på den ene eller anden måde overrasker. Du kan se vores indtryk i videoen, men andre biler fortjener også at blive nævnt.

Kia e-Soul (i nyeste version) udstråler designmæssigt måske mere Berlingo end køreegenskaber. Men køreegenskaberne overrasker positivt og den er slet ikke så ueffen på vejene. Bevares, det er tydeligvis en tung bil med heftige batteripakker og masser af plads i kabinen, men vægten er godt fordelt. Kabinen er meget rummelig og oversigtsforholdene er virkelig gode med de store ruder. En bil, som helt sikkert vil gøre det godt i byen.

BMW 320D Touring er en stationcar, men ikke nogen kedelig stationcar. Stramt designet og med køreegenskaber, så det virker som var bilen klæbet til vejen. Den er stærkt underholdende, for en familiebil at være. Interiøret er også designet med sportslig inspiration, som tydeligvis har fået højere prioritet end praktikalitet. Derfor føles bilen heller ikke speciel rummelig, men når du tager et sving med god fart, tilgiver du helt sikkert BMW's ingeniører og designere.

Peugeot 208, ja den fra top tre salgsstatistikken, er tilbage med et radikalt nyt og skarpere design. Det grænser til det futuriske. Instrumentbrættet er nytænkt og der er smarte 3D-detaljer ved fartviserne. Udenpå har bilen fået hugtænder, som storebror 508. Spændende om forbrugerne tager en bil med et så skarpt og maskulint udseende til sig.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start