Årets bil 2015 - Finalister fundet
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Årets bil 2015

Finalister til Årets Bil i Danmark 2015 fundet ved FDM Jyllandsringen
Tommy Rønn
23/10-2014 kl. 11:04

Årligt udvælges Årets Bil i Danmark af de danske motorjournalister. 2015 kåringen er netop nået til finalerunden, hvor syv nye modeller er udvalgt af de 22 professionelle motorjournalister.

De næste godt fire uger skal journalisterne prøve, teste og vurdere de syv finalister, så de kan placere bilerne på en point-skala. De af journalisterne afgivne point sammentælles, så vinderen af titlen Årets Bil 2015 kan findes.

Selve kåringen foregår ved et stort åbent arrangement i København, hvor Årets bil 2015 præsenteres for offentligheden. De syv finalister er (7 finalister grundet stemmelighed blandt 3 biler, normalt indeholder finalen kun 5):

Citroën C4 Cactus

En prisfornuftig bil, der udviser stort mod med anderledes design og nytænkning. God plads og spændende motorprogram er en sædvanlig Citroën kvalitet.

Opel Corsa

Helt nyudviklet model fra producenten i Rüsselheim, Tyskland. Nye turbomotorer og opfrisket design, gør nyeste Corsa til en helt ny model, der på ingen måde kan sammenlignes med tidligere Corsa. Finalens mindste deltager.

Mercedes C klasse

Luksus i overflod, og finalens mest omkostningstunge. Ingen tvivl om Mercedes forstår sig på opbygning af kabinedetaljer, hvilket når nye højder i 2015 Mercedes C klassen.

Nissan Qashqai

Livsstilsbilen Qashqai har gennem flere år været blandt de bedst sælgende biler i Danmark. Nu kommer en ny udgaver af Qashqai, der er forgængeren overlegen på alle punkter. Kun prisen har undgået udvikling.

BMW 2 serie

Ren forhjulstræk fra en BMW er nye tider. 2 serien tilbyder BMW luksus til fornuftige penge, samt BMW i en størrelse der også kan benyttes af urban-befolkningen, uden konstante parkeringsproblemer.

Ford Mondeo

Firmabilernes konge gennem flere år. Designet er helt nyudviklet, og Ecoboost motoren udviklet. Det betyder smukke linier og stærkt maskinrum. Noget tyder på Ford ønsker at bibeholde positionen som kongen i firmabilklassen.

VW Passat

Volkswagen har gennem de seneste år produceret nogle gode små turbomotorer. De har også produceret biler der har været elsket på landevejene. Det bedste fra Volkswagens motorer, og de bedste køreegenskaber, er nu samlet i ny Passat.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start