5 stjerner til C4 - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

5 stjerner til C4

5 stjerner til ny Citroën C4
Tommy Rønn
27/08-2010 kl. 12:00

Den nye Citroën C4 har opnået fem stjerner i sikkerhedstesten fra Euro NCAP. I kategorien hjælpesystemer opnår den hele 97 % og placerer sig dermed som den bedste sedan i klassen.

Ud over entydige køreegenskaber udmærker den nye C4 sig ved som standard at være udstyret med en lang række hjælpeteknologier som for eks. elektronisk bremsekraftfordeling, bremseassistent og intelligent traction control i samspil med ESP. Hertil kommer, at bilen har 6 airbags.

Derudover kan den nye C4 også fås med andre sikkerhedssystemer som f.eks. blindvinkel alarm baseret på ultralyd, hvor et symbol vises i det pågældende sidespejl, hvis der befinder sig et køretøj i den blinde vinkel. Desuden fartpilot og hastighedsbegrænser med mulighed for at indtaste 5 forskellige hastigheder, så man nemmere kan tilpasse sig skiftende hastighedsgrænser.

Endelig tilbyder Citroën på visse markeder en ny service kaldt eTouch, som bl.a. rummer e-call og vejhjælpsopkald og fungerer ved hjælp af et GPS-modul og et SIM-kort integreret i bilen. Disse nye tjenester er p.t. ikke virksomme i Danmark, men er kun tilgængelige på markeder med e-call og assistancecentre med lokalisering via GPS.

Citroën lancerer den nye Citroën C4 på de første markeder senere i år og herhjemme i starten af 2011.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start