Niro kombinerer hybrid med crossover i 2017 modellen
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

2017 Kia Niro

Niro kombinerer hybrid med crossover i 2017 modellen
Klaes Asaa
02/03-2017 kl. 12:00

Indvendig er der god plads med høj sæde position der gør ind og udstigning smidig med et godt udsyn fra førepladsen. Motoren er parret med en elmotor, infotainmentsystem med Apple car play og Android Auto er standard. Sikkerhedsmæssigt er bilen inklusiv advarsel om blinde vinkler og krydsenetrafik bagved, adaptiv fartpilot, nødbremse og vognbaneassistent. Det er den korte beskrivelse af den nye Niro.

På den officielle video er der ingen tvivl om hvor Kia ser deres potentiale, ”red verden” fra den forfærdelige forurening. Der er selvfølgelig ingen tvivl om at motivet er helt rigtigt, om Kia så redder nogen eller noget lader vi stå et øjeblik. I hvert fald er der tale om en hybridbil der kan køre 22 km/l, hvilket er et rimeligt forbrug set i forhold til bilens størrelse. Det er vel og mærke når der vælges de store hjul på 18” der tilbydes som ekstra udstyr til Niro, vælger man derimod standard 16” er forbruget langt mere spiseligt på godt 26,3 km/l ved blandet kørsel.

Motoren er ikke den stærkeste hest, en 1,6 liter sugemotor på 105 hk med en elmotor i baghånden på 44 hk. Ifølge Kia giver det en samlet effekt på 139 hk, sammenkoblet via gearkassen med 6 gear og dobbeltkobling. Elmotoren fungerer som hjælpemotor, og er med til at trække bilen op i fart, hvilket med 170Nm må forventes som et rimeligt massivt push til at styrke fremdriften.

Bagagepladsen er med oprejste bagsæder på 427 liter og lægger man sæderne ned når vi 1425 liter, det er anseelig plads, her vil de flestes behov være fornuftigt dækket ind.

Niro kommer i 3 versioner, hvor motoren er den samme, 1,6 GDI 6 DCT Hybrid, og prisen starter fra kr. 299.563. Versionerne tilbyder naturligvis en opad gående kurve for hvor meget ekstra udstyr der følger med i bilen, topmodellen har en pris på kr. 349.563.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start