Midtvejs facelift til Leon, både på styling og motor
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

2017 faceliftet Seat Leon

Midtvejs facelift til Leon, både på styling og motor
Klaes Asaa
06/02-2017 kl. 11:51

Seat Leon er klar på markedet om kort tid og har fået justeringer i styling og samtidig fået ny teknologi gennem 2 nye motorer. Udvendig har Leon fået en større kølergrill for at få bilen til at syne større, og de samme LED forlygter som Seat Ateca har fået.

Indvendig er der en tilslutningsboks, som vi også ser det I Ateca, som også tilbyder trådløs opladning, En elektrisk parkeringsbremse er også sat ind I den reviderede kardanboks, og Leon har fået ambient LED belysning, som bliver kontrolleret via infotainmentsystemet. Et digitalt instrumentbord, der minder lidt om Audi’s virtuelle cockpit system er også blevet en mulighed. (Programmerbart instrumentbord)

Størrelsen af infotainmentsystemet er steget fra 6,5” til 8,0” på alle undtaget grund modellen S. Infotainmentsystemet tilfører flere funktioner og har fjernet nogen knapper. Seat påstår også at den nye model er bedre lydisoleret. Det er kommet et kø assistent system også en detalje som er hentet fra Ateca, som tillader semi automatisk kørsel op til 60 km/t. Skiltegenkendelse og et vågent øje på de blinde vinkler, der forventes primært på de største modelpakker. 

Seat påstår også at de har forbedret navigation og kamera funktion, såvel som en parkeringsassistent der gør Seat Leon istand til at parkere selv. Sammen med sos assistent og langt lys assistent, som også forventes på de største modelpakker.

To nye motorer er tilført listen, og for første gang er VW’s 1,0 3 cylindrede TSI enhed med, og 1,6 TDI motoren er også med, begge med 113hk. Der er ikke oplyst noget om forbrug eller emission, men de kommer når bilen lander.

Seat Cupra vil også blive opdateret I starten af 2017, Seat fortæller at Cupra kommer med en overraskelse, selvom der ikke kommer mere ud, er det bekræftet er at den får mere power, uden at vi ved om den kommer over 300hk.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start