100% elektrisk SUV fra Suzuki - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

100% elektrisk SUV fra Suzuki

Suzuki eVX er navnet på konceptmodellen, der er forløber for den SUV el-bil, som kommer til Europa i 2025
Steffen F. Olesen
18/01-2023 kl. 10:41

Ved dette års udgave af Auto Expo i Indien præsenterede Suzuki en konceptmodel ved navn eVX, som skal give et indtryk af den elektriske SUV, som producenten forventer ramme markedet i 2025.

Ifølge Suzuki er biler med firehjulstræk stærkt forankret i producentens DNA, med eksempler som Vitara, S-Cross og Jimny, som alle på hver deres måde har et tydeligt aftryk i Suzukis historie. Og med den nye elektriske SUV er Suzuki ej heller i tvivl om, at endnu et aftryk vil blive cementeret i deres historie.

Konceptmodellen som du ser på billederne ovenfor er 4,3 meter lang, 1,8 meter bred og har en højde på 1,6 meter, hvilket rent størrelsesmæssigt placerer eVX cirka samme sted som modellen S-Cross.
Den produktionsklare model vil ifølge en pressemeddelelse fra Suzuki Danmark bære et 60 kWh batteri, hvilket skulle give en rækkevidde på omkring 400 kilometer mellem opladninger, og salget starter efter planerne – som nævnt indledningsvis – i 2025.

Ved afsløringen af konceptmodellen fortalte Suzukis præsident, Toshihiro Suzuki, blandt andet, at han med spænding har ventet længe på at præsentere producentens allerførste masseproducerede elbil, og at Suzuki i de kommende år vil introducere mange initiativer, der er med til at reducere udledningen af drivhusgasser.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start