WRC: Citroën Racing - Sébastien Loeb - Rallyløb
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

WRC

Loeb for Citroën også i 2012 og 2013
Citroën
18/08-2011 kl. 23:30

Citroën og Sébastien Loeb har besluttet at fortsætte deres fantastiske samarbejde om sammen at vinde nye sejre i FIA’s Verdensmesterskab i Rally også i 2012 og 2013.

Sébastien Loeb har kørt for Citroën siden 2001 og er syv gange verdensmester. Han har besluttet at fortsætte samarbejdet med Citroën i to yderligere sæsoner og sammen med sin co-driver Daniel Elena køre efter nye sejre i DS3 WRC.

Sébastien Loeb er glad for den nye udfordring: ”Der kommer flere mærker med i WRC, og det vil skærpe konkurrencen i de kommende sæsoner. Samtidig indebærer reglementet for 2012 en ny startrækkefølge, så deltagerne bliver stillet mere lige. Jeg er helt parat til at tage kampen op og har stor tillid til Citroën, teamet bag og til bilen DS3 WRC, som jeg selv har været med til at udvikle sammen med motorsportsafdelingen Citroën Racing”.

Generaldirektøren for Citroën Frédéric Banzet er også glad for den nye aftale. ”Sébastien Loeb er en fantastisk god ambassadør for vores mærke. Hans og vores image er tæt knyttet til hinanden. Han står for mod, sportsmanship og viljen til at vinde, som er værdier vi lægger stor vægt på. Vi er stolte af, at han fortsætter sin karriere hos Citroën sammen med det team, der har stået bag ham siden starten”.

Det næste løb i dette års WRC er ADAC Rally fra den 19. – 21. august.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start