Solen kommer! Find legetøjet frem og kom afsted
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Solen kommer – tid til ræs!

Motorsportsfestival på Ørnedalsbanen
Steffen F. Olesen
23/07-2019 kl. 04:00

Ifølge vejrfolkene inde i fjernsynet er sommeren for alvor på vej til vores lille Dannevang, og der er da lige hvad vi motor-tosser trænger til!

Når solen står højt på himlen og skyerne er rejst væk, er det herligt at kunne trille en tur ud i det blå, om så det er i den lille sporty, den topløse flyder, eller på den 2-hjulede raket. Og uanset hvilken en af førnævnte dejligheder der vælges, bliver turen kun endnu bedre af en omgang benzinos og brændt gummi.

Befinder du dig i det nordjyske i slutningen af denne uge, kan du med fordel stikke snuden forbi Ørnedalsbanen nær Sæby, og få en ordentlig en på opleveren, når der afvikles motorsportsfestival d. 25. – 27. juli.

Fra torsdag til og med lørdag bliver der for alvor gået til stålet med både folkeræs, rallycross og crosskart, og det hele ender naturligvis ud i nervepirrende finaler for alle klasser.

På Ørnedalsbanen er der ifølge personlig erfaring rigtig gode oversigtsforhold for tilskuere, og stemningen blandt publikum er altid helt i top.

Du kan finde programmet for hele eventen her, og er du så uheldig at være forhindret, kan du smutte ind på Zibrasport’s website og se det hele live.

Og så er der ikke andet at gøre, end at ønske alle vor brugere nogle rigtig dejlige solskinsdage!

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start