Rallykører træder i karakter - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Rallykører træder i karakter

Kenneth Madsen er landets suverænt hurtigste rallykører
Steffen F. Olesen
04/07-2024 kl. 06:53

Han er manden, alle drømmer om at slå i et rally. Han har vundet årets tre første rallyer. Han fører klart det danske DIF-mesterskab, Dansk Super Rally. Og halvvejs gennem sæsonen fører han også i kampen om Rallykørerpokalen udsat af Dansk Rally Club til den danske rallykører med de bedste resultater i nationale og udenlandske rallyer.
Sådan indleder Dansk Rally Club en pressemeddelelse, hvor Kennets Madsen er i fokus.

Altid tid til et smil – Kenneth Madsen klar til start på et rally (Foto: Michael Eisenberg)

35-årige Kenneth Madsen fra Ruds Vedby er én af to dygtige rallykørere hos Glad Sport i Kalundborg, og lige siden han kørte sit første rigtige rally tilbage i 2008 – hvor han i øvrigt blev kåret som årets rallytalent – har det været som hugget i sten, at Kenneth Madsen ville nå langt.
Men først de tre seneste år har Kenneth haft en bil, der for alvor kunne hjælpe ham helt til tops.

Det nye rallyvåben er en fabriksbygget Citroën C3 Rally2. Og ifølge Dansk Rally Club udgør kombinationen af den, Kenneth selv og codriver Mette Felthaus fra Horsens en meget stærk enhed, som konkurrenterne vil have svært ved at slå.

Kenneth Madsen og Mette Felthaus viser som regel konkurrenterne baghjul på hastighedsprøverne (Foto: Michael Eisenberg).

Og Kenneth deler tilsyneladende den holdning:- ”Det er dejligt at være med i toppen, og vi er inde i en meget god stime. Mette og jeg har kørt sammen i ni år og kender hinanden godt, og min nye Citroën – ja, den kører bare,” siger Kenneth Madsen, og fortsætter:

”Vores Citroën er færdigbygget fra fabrikken, og vi må ikke selv udvikle på den. Men der er meget vedligehold. Gearkasse, kobling og bagtøj servicerer vi selv i Glad Sport.”

Lige nu ligger Kenneth og Mette i spidsen med sammenlagt 179 point, foran Casper Venning og Kristian Hansen der har 159, og på tredjepladsen Kim og Emilie Boisen der her 151 point.

Næste gang det er muligt at se Kenneth Madsen for fuld firspring, er til KOMO Rallysprint lørdag den 20. juli i Svebølle nær Kalundborg.
I Dansk Super Rally går det løs efter ferien i Rally Juelsminde lørdag den 17. august i Østjylland, tællende som fjerde ud af seks løb til mesterskabet.
Derudover kan kørerne opnå point til Rallykørerpokalen i en række europæiske rallyer.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start