Lundgaard tester igen F1 - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Lundgaard tester igen F1

Alpine Academy driver Christian Lundgaard fik endnu en smag af, hvordan det er i Formel 1, da han forleden testede R.S 18 på Silverstone
Steffen F. Olesen
17/06-2021 kl. 06:00

Det var femte gang i karrieren at Christian Lundgaard satte sig i en Formel 1 bil, da han forleden testede R.S 18 på Silverstone

Christian, der er midt i sin 2. sæson FIA Formula 2 med ART Grand Prix – kørte i alt 101 runder på den britiske Grand Prix bane.

Formel 1 testene er fortsat en vital del af Alpine Academy’s træningsprogram og med testen forleden slutter Christian Lunggaard sig til team-kammeratern Oscar Piastri og Guanyu Zhou, som har deltaget i F1 test tidligere i år.

“Det var en god dag på Silverstone, og jeg er glad for hvordan det gik. Vi kom igennem store dele af det program vi havde planlagt. og bilen føltes virkelig god på Silverstone. Vi gennemførte nogle qualifying løb og nogle løbs simuleringer, og der er meget jeg nu skal analysere. Jeg har kørt R.S 18 før, men det er altid fantastisk at køre en Formel 1 bil, og jeg tager en masse erfaring med fra dagen”, siger Christian Lundgaard, der støttes af sin chef, Mia Sharizman, Alpine Academy Director:

“Christian gjorde et rigtig godt job i R.S.18, og gennemførte som sine holdkammerater Oscar og Zhou en Formel 1 test dette år. Det var Christians femte gang i en Formel 1 – tidligere har han jo kørt R.S. 17 og R.S 18, så testen på Silverstone handlede om at han blev fortrolig med bilen og kunne gennemføre en række forskellige løbssituationer. Han klarede det virkelig godt, og han ser ud til at befinde sig bedre og bedre bag rattet for hver gang han tester en F1. Vi er meget stolte af vores Formel 1 test-program. Det hjælper til at forberede vores unge kørere til hvad der forventes af dem, når de skal køre i motorsportens kongeklasse – Formel 1”

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start