Lene Jørgensen hyldes af rallyeliten - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Lene Jørgensen hyldes af rallyeliten

Lene modtager ærespokalen som tak for sin indsats i dansk rallysport
Steffen F. Olesen
27/09-2022 kl. 09:39

Lene Jørgensen fra Rønnede blev i søndags hyldet for sin fornemme indsats i dansk rallysport, og modtog Arne Guldmarks Ærespokal udsat af Dansk Rally Club.

Arne Guldmark prægede i 1960’erne dansk motorsport både som bane- og rallykører. Han var dansk mester på bane i 1961 og i rally i 1965 og fik en fornem femteplads i det 10.000 kilometer lange Tour d’Europe i 1962.

”Arne Guldmarks Ærespokal går til en person, der har ydet en særlig indsats for dansk rally, og det har Lene Jørgensen i den grad gjort,” udtaler Dansk Rally Clubs formand Jørgen Esbensen.

Jørgen Esbensen peger på, at Lene Jørgensen, udover at have været rallycodriver med et danmarksmesterskab i 1984, har stået i spidsen for en lang række danske rallyer gennem fem årtier. Og det skal fejres, som Arne engang sagde i en TV-reklame.

Derudover har Lene Jørgensen ydet en kæmpe indsats for sikkerheden i dansk rally, både for kørere, tilskuere og officials,” udtaler Jørgen Esbensen.

Pokalen blev overrakt under ASK Hedelands rallysprint i Roskilde søndag, hvor en stor del af den danske rallyelite var til stede og hyldede pokalmodtageren.

Lene Jørgensen siger: ”Arne Guldmark hørte til topkørerne, ham så vi op til. Han var ofte samtaleemne ved aftensmaden i mit barndomshjem, så jeg er meget glad og stolt over at modtage denne pokal.”

Herfra skal der lyde et stort tillykke til Lene, men også et skulderklap, da Lene er blandt de personer som hjælper til bag kulissen, og derved er med til at holde liv i dansk motorsport i en tid hvor det kun bliver sværere at få lov at overvære en god omgang ræs.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start