Kenneth Madsen fører i kampen om Rallykørerpokalen - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Kenneth Madsen fører i kampen om Rallykørerpokalen

Det går forrygende for Kenneth Madsen, som nærmest kan lugte Rallykørerpokalen.
Steffen F. Olesen
22/07-2022 kl. 00:58

Rallykøreren Kenneth Madsen fra Ruds Vedby har ifølge en pressemeddelelse fra Dansk Rally Club haft en helt fantastisk forårssæson i dansk rallysport. Sammen med sin codriver, Mette Felthaus fra Horsens, har han vundet alle tre afdelinger af Dansk Super Rally, som er titlen på det officielle danmarksmesterskab i rally.

Kenneth Madsen har i en årrække været et af de mest lysende talenter i rallysporten, men han har aldrig før haft en både kompetent og pålidelig rallybil, men det har han nu.
Med sin Peugeot 208 T16 R5 indsat af det nye rallyteam, Glad Sport i Kalundborg, har han været urørlig i alle forårets løb.

Rallykørerpokalen skal gå til landets absolut bedste rallykører. Efter første halvdel af sæsonen fører Kenneth Madsen fra Ruds Vedby i sin Peugeot 208 T16 R5 (foto: Jokum Tord Larsen).

Dermed har Kenneth Madsen også bragt sig i spidsen i kampen om Rallykørerpokalen, som er en af Dansk Rally Clubs tre fornemmeste pokaler.
Med en imponerende historie helt tilbage fra 1954 er pokalen gennem 68 år blevet vundet af en perlerække af dansk rallysports største navne.

Efter første halvdel af sæsonen fører Kenneth Madsen således i pokalstillingen med 89 point foran sin lillebror Jacob Madsen fra Ruds Vedby i Peugeot 208 Rally 4. På tredjepladsen finder man Jan Petersen fra Stoholm i Peugeot 208 T16.

Rallykørerpokalen, der er evigt vandrende, har til sæson 2022 fået ændret sit pointsystem, så det sikres, at det er årets bedste, hurtigste og mest vindende danske rallykører, der får sit navn indgraveret på pokalen. Alle løb til Dansk Super Rally samt visse, store udenlandske rallyer tæller til Rallykørerpokalen.

Hvem, der bliver den endelige vinder af pokalen, afsløres i starten af november ved finalen i Dansk Super Rally, som finder sted i Stoholm Rally på landevejene vest for Viborg.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start