Jan og Kevin på nye hjul til LeMans - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Jan og Kevin på nye hjul til LeMans

Far og søn indtager Lemans
Steffen F. Olesen
05/05-2021 kl. 12:50

Et helt dansk “familieteam” bestående af tidligere Formel 1-kører Jan Magnussen og søn Kevin Magnussen skal deltage i 24-timers Le Mans i august, og har indgået et samarbejde med Goodyear.

Udvidelsen af Le Mans-teamet med Kevin Magnussen opfylder far og søn-duoens drøm om at køre sammen i det prestigefyldte løb, men Jan og Kevin får også følgeskab af Anders Fjordbach som det tredje medlem af den danske kørertrio for teamet High Class Racing.
Teamet skal køre en Oreca 07 Gibson i LMP2-klassen, som består af specialdesignede prototyperacerbiler, der leverer omkring 536 heste fra en 4,2 liters V8-motor.

Sidste år foretog Goodyear sin længe ventede tilbagevenden til 24-timers Le Mans, verdens mest berømte enduranceløb, og samme weekend sluttede to Goodyear-biler i top tre blandt konkurrenter fra et rivaliserende brand.
Jan Magnussen og Anders Fjordbach skal køre med Goodyear i hele FIA World Endurance Championship (WEC)-sæsonen, som startede i weekenden (den 1. maj) på Spa-Francorchamps i Belgien.

Jan Magnussen kørte Formel 1 fra midten til slutningen af 1990’erne og gjorde sin Formel 1-debut i 1995 på Goodyear-dæk. Kevin kørte Formel 1 mellem 2014 og 2020, og dette års udgave af 24-timers Le Mans bliver Kevins første, mens Jan vender tilbage til for 23. år i træk.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start