Goodyears første dæk med realtidsintelligens - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Goodyears første dæk med realtidsintelligens

Goodyear indtager Le Mans med helt ny teknologi.
Steffen F. Olesen
05/06-2023 kl. 07:28

Goodyear Tire & Rubber Company præsenterede for få dage siden på Le Mans, et racerdæk med hvad der angiveligt er verdens første intelligensfunktion i realtid til registrering af dæktryk og temperatur, som skal bruges på NASCAR Next Gen Chevrolet Camaro ZL1 Garage 56, der deltager i dette års 24-timers Le Mans, som afholdes den 10.-11. juni 2023.

Dækkene er udstyret med en innovativ, passiv og batterifri sensor, der hærdes ind i dækket under produktionen. Sensoren drives af Goodyear Sightline – Goodyears intelligente teknologi – der leverer dækdata i realtid til Hendrick Motorsports, mens løbet afvikles.
Ingeniører og kørere vil her kunne udnytte de intelligente dækdata til at forstå dæktryk og -temperatur, så de kan optimere køretøjets ydeevne gennem justering af bilens og kørerens indstillinger i realtid.

“Da dækkene er køretøjets eneste forbindelse til vejen, kan de give en meget vigtig indsigt i realtid, som kan bidrage til at forbedre chaufførens performance under de mest krævende forhold. Goodyear er virkelig stolte over at kunne bruge dækintelligens til at frigøre dette potentiale inden for motorsporten, og det har været et privilegium at samarbejde med NASCAR, Hendrick Motorsports og Chevrolet om denne deltagelse i Garage 56,” siger Rich Kramer, Goodyears bestyrelsesformand, CEO & President.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start