Første sejr til Alpine F1 Team - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Første sejr til Alpine F1 Team

Alpine F1 Team sikrede sin første sejr i Formel 1 denne weekend takket være fabelagtig kørsel af Esteban Ocon
Steffen F. Olesen
02/08-2021 kl. 11:15

Det har været en fantastisk weekend for Alpine F1 Team. Med Esteban Ocon på en 1. plads og Fernando Alonso på en 4. plads har Alpine F1 Team virkelig vist hvad de er lavet af – og resultatet lover godt for fremtiden.

I et noget regnfuldt vejr, lykkedes det både Ocon og Alonso at kæmpe sig gennem første sving uden at blive involveret i nogle af de mange uheld, der var helt fra start. Det betød, at Ocon kom ud af første sving som nummer to, mens Alonso havde kæmpet sig op på 7. pladsen.

Et rødt flag stoppede løbet i 15 minutter og banen begyndte at blive tør. Ved starten lykkedes det igen begge Alpine biler at holde sig fri af uheld og Ocon overtog føringen, da Hamilton pittede for at skifte til tørvejrsdæk.

Mens Ocon var i spidsen af løbet kæmpede Alonso for at få en podieplads. Til slut måtte Alonso vige pladsen for Hamilton, og endte lige uden for sejrsskamlen med en 4. plads.

Sejren i Ungarn er helt unik på mange måder. Estaban Ocon er den første, der vinder i en fransk bil med en fransk motor siden Alain Prost vandt det Østrigske Grand Prix tilbage i 1983. Det er også første sejr for Alpine – blot seks måneder efter debuten i Formel 1.

Alpine er nu nummer 5 i konstruktørernes mesterskab.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start