DTC lægges i graven - der er nye spirer i sigte
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

DTC lægges i graven

Det sidste DTC-løb bliver afviklet på Jyllandsringen d. 5. - 6. oktober.
Steffen F. Olesen
11/09-2019 kl. 06:00

Når sæsonen kommer til ende og vinderen af Mascot DCT er kåret, går vi en sørgmodig fremtid i møde. Efter hele 20 år med spændingsfyldt racerløb – ej at forglemme underholdning i verdensklasse – lukker DTC serien, og danske motorsportsentusiaster må søge til andre klasser for at få stillet sulten.

”Udviklingen og kravene i professionel sport stiger hvert år. Det gælder især i motorsport, hvor teknologien har en afgørende betydning. Der arbejdes på mange fronter på at bygge nye serier op baseret på ny teknologi. I lyset af DTC-racernes alder har vi besluttet at lukke DTC-serien ved udgangen af denne sæson.” siger afdelingschef på FDM Jyllandsringen, Betina Engholm.

Sæsonens sidste DTC-løb bliver afviklet d. 5. – 6. oktober på Jyllandsringen, og finaleløbet vil ifølge DTC’s hjemmeside være præget af feststemning, hvor tilskuerne får mulighed for at hylde den 20. og dermed sidste Mascot DCT-mester.

Men inden du kigger for dybt i flasken kan vi trøste dig med, at publikum fortsat vil kunne fornøje sig med motorsport i vort dejlige lille Dannevang. FDM forbliver nemlig i rollen som løbsarrangør, og de arbejder hårdt på at styrke og udvikle dansk motorsport.

 

”Vores mål for 2020 vil være at få endnu flere tilskuere på FDM Jyllandsringen og sikre, at vi fortsat har nogle af de bedste faciliteter og rammer til kørerne, deres sponsorer og publikum. Lige nu er der en række spændende serier, som kan udvikle sig, ligesom der helt sikkert vil dukke nye serier op i forlængelse af den teknologiske udvikling. Det er disse serier, som publikum skal kunne opleve på Danmarks bedste motorsportsbane.” siger Betina Engholm.

Hos staben på Jyllandsringen sætter man nemlig gæsterne højt, og det ligger derfor meget naturligt at præsentere et alsidigt og spændende felt af motorsportsserier.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start