Christian Lundgaard klar til finaleløbet - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Christian Lundgaard klar til finaleløbet

Christian Lundgaard stiller i weekenden til start i finaleløbet i Formel 2. Målet er at ende på en samlet 3. plads i mesterskabet.
Steffen F. Olesen
04/12-2020 kl. 11:28

Håbet er som bekendt lysegrønt, og trods en sidste weekend, der var præget af tekniske problemer, er Christian Lundgaard fit for fight på den lynhurtige bane i Bahrain, der er ændret betydeligt, siden sidste weekend.

De mange svingkombinationer i banens midtersektion er fjernet og banens længde er ændret fra 5,4 km. til kun 3,5 km, og den kommer reelt kun til at bestå af 3 sving, hvor der skal bremses hårdt ind. Resten er hurtige svingkombinationer eller langsider.

Formel 2 føres med 205 point af tyske Mick Schumacher, søn af den 7-dobbelte Formel 1 verdensmester Michael Schumacher. Mick Schumacher, skal næste år køre Formel 1 for Haas. Teoretisk er det stadig muligt for Christian Lundgaard at opnå en andenplads i mesterskabet, men det mere realistiske mål er tredjepladsen, der i øjeblikket besiddes af Nikita Mazepin, der også næste år skal køre Formel 1 for Haas. Christian Lundgaard har på sjettepladsen kun 13 point op til Mazepin på tredjepladsen, men med hele 48 point som en teoretisk mulig maksimumscore er der fortsat masser at køre om.

“Det bliver rigtig spændende at komme ud på den nye ovalbane eller hvad man skal kalde den” fortæller Christian Lundgaard med et smil.
“Vi gik banen rundt torsdag og det nye stykke har lidt højdeforskelle og det ser fedt ud. Jeg tror kvalifikationen kan blive mere fed end løbene. Der er stadig en usikkerhed om, om vi kommer til at kunne overhale hinanden eller om vi kommer til at ligge i en lang række biler, hvor alle har DRS, men ikke kan overhale. Men jeg tror, at de soft-dæk vi skal køre med i weekenden, kommer til at give en stor udfordring. Alle sving er nærmest højre sving, så venstre hjulpar bliver hårdt presset og sidste weekend var banen hård ved dækkene. Så det bliver interessant, men også rigtig svært. Men jeg glæder mig og sætter alt ind på, at få en bedre weekend end sidste weekend”.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start