Skoda forventes klar med Yeti anno 2017 sidst på året
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Skoda Yeti i nye klæder

Skoda forventes klar med Yeti anno 2017 sidst på året
Klaes Asaa
22/02-2017 kl. 12:00

Godt 8 år er det siden at Skoda lancerede sin første generation Yeti, nu er anden generation på vej. Den nye model er en modnet udgave med nyt snit. Den nye tjekkiske SUV vokser til 450 cm og får det nye Skoda formsprog og rykker hårdt i en ”koncernbror”.

Den nye udgave gennemfører omskiftet som allerede var på vej med faceliftet på den første udgave. Designet efter forbilledet Skoda-Studie Vision S, sådan kommer fronten formentlig til at tage sig ud, med smalle forlygter. Bagpå forventes LED baglygter i stil med Skoda Superb, med det karakteristiske C. Derudover vokser den nye SUV til 450cm, og på den måde bliver der mere plads til passagerer og bagage. Den nye Yeti er endeligt blevet stor, og det skyldes ikke mindst slægtsrelationerne med Tiguan og Ateca.

Det er forbløffende så meget Yeti ligner Tiguan. Skoda har nok rodet lidt i karosseributikken i koncernen. Men det er begrænsede informationer om den endelige model der findes. Den ser ud til at få langt mere sportsligt præg og virke mere som en naturlig Crossover. Temmelig tæt på og moderne i designet som sine store folkevognsbrødre.

Et kvalitetsspring tyder det meget på og Yeti kommer nok også til at dele motorudvalg med koncernbrødrene. Rent teknisk betyder det at til den nye Yeti 2017 er der mulighed for benzinmotorer fra 125hk til 180hk og diesel motorer med 115hk til 190hk som åbne muligheder. Gearkasserne er som det er blevet mere vanligt, både manuel og DSG med dobbeltkobling. Det er nærliggende at tro at der også med den nye generation følger mulighed for firehjulstræk. Yeti kan på den måde blive alsidig lige fra at være storbys transport til at være egnet til let terrænkørsel. 

At spå er svært, udsigterne er sidst på året eller måske først primo 2018. Men det ser ud til at være en flot og gennemtænkt ny Yeti som nødvendigvis skal kæmpe om pladsen mellem de efterhånden mange SUV muligheder der er at finde på markedet.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start