Raceblanding - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Raceblanding

BMW's undermærker parrer sig
Johannes Nipper
20/11-2009 kl. 22:45

Det måtte jo ske. Når man går hånd i hånd, vil den ene uværligt smitte af på den anden. Og dette er ikke et halvracistisk tankespind på en tyve år gammel Benneton reklame men derimod en kommentar, til de rygter der i øjeblikket florerer på internettet – rygter om samarbejde.

Samarbejdet skal ifølge rygterne stå imellem to af BMW's undermærker, nemlig Rolls-Royce og Mini. Og selv om ideen om en sporty og velkørende Rolls, med et hjul i hvert hjørne og et ungdommeligt udtryk syntes spændende, så bliver det ikke umidelbart frugten af samarbejdet. 

Det der er tale om er en luksus Mini, men glem alt om et par lædersæder, fartpilot og en Alpine radio – her snakker vi ægte luksus. Rolls luksus – med håndbyggede komponenter og stil til langt over begge sidespejle.

Men ideen er heller ikke så original som man først kunne antage. Den originale Mini var i 1960'erne offer for mange en ombygger, og det var i den tid ikke usædvanligt, at de rige og berømte fik lavet luksus Mini'er.

Det bliver dog spændende, hvilken motorbestykning luksus Mini'en vil få. Og ikke mindst om Rolls-Royce får lov at bestemme, om der skal oplyses antal hestekræfter – eftersom de har for vane at angive antallet “nok”.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start