Bilen der er ALT for stor til Danmark - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Bilen der er ALT for stor til Danmark

6x6 Bronco er gigantisk
Steffen F. Olesen
12/04-2021 kl. 10:18

Billederne som du kan se i artiklen her er computergenererede, men det skulle ikke undre os, hvis vi inden længe ser denne udfordrer til Henneseys VelociRaptor.
Faktisk påstår virksomheden Maxlider Brothers Customs, at de har i sinde at realisere projektet.

Store SUV’er afføder vilde idéer
Ford Bronco anno 2021 er nærmest ikke kommet på markedet før Maxlider Motors fik en vild idé, og sprang hen til computeren for at sammensætte dette vilde bæst.

Måden Ford Bronco er konstrueret gør den perfekt til en 6×6 forvandling, men vi kan lige så godt slå fast, at det ikke bliver en nem opgave, og det afspejler sig også i prisen.
Virksomheden afslører i opslaget nedenunder, at man allerede nu kan forudbestille bilen, som ligner en der er trukket direkte ud af Mad Max, og prisen er ifølge dagens kurs 2.650.836 danske kroner, og hertil kommer naturligvis import samt afgift.
Men inden du kommer så langt, må du nok hellere stikke kommunen et kald, og forhandle en aftale om bredere landeveje i dit lokalområde, så du har mulighed for at vende bæstet.

Men hvorfor?
Ja, du spørger nok hvorfor man skulle investere i sådan en slæde, og hvad idéen i virkeligheden er, for en 6×6 Bronco er vel ikke ligefrem praktisk?
Nej, det er den på ingen måde. Bilen er alt for stor, især i Danmark, men svaret til spørgsmålet om, hvorfor man skal lægge pengene i en 6×6 er; for at skille dig ud fra mængden, og for at få flere følgere på Instagram.

Det med at skille sig ud fra mængden er efterhånden en svær opgave, da rigtig mange nu til dags er plastret til i tatoveringer, har en sjov hårfarve og kører i en vild leasingbil.
Men vi garanterer, at du med en 6×6 vil få alt den opmærksomhed du kan forestille dig.

6×6 biler har verden over fået vildt meget opmærksomhed de seneste 50 år, og faktisk længere, hvis man medregner Hitler’s G4 som du kan se herunder.

Så er du på jagt efter en vild promoveringsslæde, eller bare godt kan lide opmærksomhed og er gode venner med kommunen samt folkene hos motorstyrelsen, så gå da i krig!

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start