attraktiv - biker - sexappeal - undersøgelse - sex
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Attraktive “Bikere”

Bikere er mere attraktive end bilister fortæller ny undersøgelse
Klaes Asaa
12/09-2016 kl. 14:30

Irske Carole Nash forsikring har lavet en undersøgelse af tiltrækningen fra det modsatte køn, de spurgte 1000 personer i hendes undersøgelse. 

Selskabet sammenlignede når motorcyklister var påklædt som ”Biker” og når de var påklædt som almindelig bilist. Målet var at ændre fordomme om bikere. For at få fokus væk fra billedet af negative stereotyper. 

I 5 ud af 6 tilfælde var personer påklædt som biker mere interessante end personer påklædt som almindelig bilist. Hvilket gør lædertøj og støvler til et hit for det modsatte køn, kan man roligt konkludere. 

Det er ikke kun hvor attraktiv udseendet er vurderet men også hvordan personligheden vurderes. Undersøgelsen viste at personer der ejer en motorcykel bliver set som eventyrlystne af en tredjedel af det modsatte køn (34%), tæt fulgt af vovemod (28%) og sjov (26%). 

Undersøgelsen viste yderligere at en af fire mænd ville lade som om de havde en motorcykel, hvis det betød at de var mere interessante. En tredjedel (31%) ville tage kørekort til motorcykel, hvis det ville gøre dem mere attraktive. 

En lille sjov detalje i undersøgelsen viste at mænd ville tage det helt roligt (44%) hvis du skulle sidde bag på en motorcykel kørt af det modsatte køn. Hvorimod det kun var en tredjedel (34%) af kvinderne der kunne svare ja til dette spørgsmål. 

Sjov undersøgelse – fri konklussion – få dig en motorcykel!

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start