Verdenspremiere på den nye BMW Z4 Roadster
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Her er den nye BMW Z4

Ny BMW Z4 med lækre M-sportskomponenter
Mathias B. Høj
25/08-2018 kl. 06:46

Livstil-roadsteren BMW Z4 er tilbage i en ny version. Som sædvanlig lav og uden bagsæder, til de mere lystbetonede køreture i solskin og med et lempeligt forhold til brændstofforbrug.

Konceptbilen indeholder kendte BMW-kvaliteter som central siddeposition, lavt tyngdepunkt og en 50:50 procents vægtfordeling, hvilket skaber balance og køreglæde. Lover BMW; vi er tilbøjelige til at tro på dem.

De vertikale forlygter, BMW-nyrer med tråddesign, store luftindtag ved forhjulene sammen med den elektriske soft top og de tofarvede 19” aluminiumsfælge understreger de sportslige gener. First Edition-udgaven har en kraftfuld 340 hestekræfters, sekscylindret rækkemotor og sportsaffjedring med elektroniske støddæmpere, M sportsbremser og elektronisk M sportsdifferentiale på bagakslen. Dette sender bilen afsted fra 0-100 km/t på kun 4,6 sekunder.

Den produktionsklare BMW Z4 lanceres i foråret 2019. På Paris Motor show i oktober offentliggør BMW alle detaljer om motorvarianter, tekniske specifikationer, udstyr og priser. 

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start