Fed stemning til Mosten Race Day
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Fed stemning på Mosten

Vanvittige motorcykler og biler dyster på Mosten Race Day. MagaCin var med
Mathias B. Høj
31/08-2019 kl. 06:00

Umiddelbart lyder det som et vinderkoncept: masser af kubik og motorer, ræs, øl og alkohol i rigelige mængder og masser af rockmusik. Og muligheden for at hænge ud med slænget i campingområdet, eller ved racerbanen. Det er i hvert fald noget som lokker mange motorinteresserede til Mosten Race Day, som afholdes i nærheden af Alllingåbro på Djursland, ca ½ times kørsel fra Århus.

MagaCin var taget ud for at lodde stemningen og se nogle af de mange hidsige køretøjer, som skulle dyste på dragrace-banen. Eller som blot var medbragt af publikum. Der var til mange timers glanen, men det var desværre ikke Deres udsendte forundt, da en stram tidsplan skulle overholdes.

Men læserne skal naturligvis ikke snydes, så vi har udvalgt lidt billeder og video derfra. Og om omkring det med at lodde stemningen: den var på højdepunktet, skønt klokken ikke var mere end 10 om formiddagen. Enkelte sov stadig branderter ud, mens mange havde fundet vej til tilskuerlængerne for at se brændere og heftige accelerationer. For en utrænet fotograf som undertegnede kneb det med at nå at ”følge” med de hidsige køretøjers acceleration – og lydniveauet alene føltes som at blive ramt af en byge af sten! Det skal opleves!

Mange gæster havde ikke indfundet sig endnu, kunne det konstateres da vi kørte tilbage. Motorcyklister ankom i flok. Der skal nok blive fest i dag og i aften.

Meget stemningsfyldt sted fyldt med folk i højt humør, som det kun kan anbefales at besøge. Du kan se mere om Mosten Race Day og programmet her.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start