Yeti er sikker - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Yeti er sikker

Skoda Yeti har de bedste nakkestøtter
Johannes Nipper
21/11-2009 kl. 13:30

Sidste år begyndte det europæiske bilsikkerheds-testorgan Euro NCAP at bedømme bilers nakkestøtter, som en del af deres kollisionstest.

Dette nye punkt i testen, har gjort at bilfabrikanterne er nødt til at fokusere en del mere på nakkestøtterne, og hvordan de opfører sig i en ulykke end tidligere. Hvilket er vigtigt for at man i fremtiden kan undgå piskesmældsskader.

Og ser man på pointfordelingen i nakkestøtte testen, afslører den da også at nogle fabrikanter har været bedre til at tænke nakkestøtterne ind end andre.

Den bedste bil til dato er skoda Yeti, skarpt efterfult af Volvo XC60 og Kia Sorento. Så vælger man en af disse biler, er man så godt beskyttet, mod piskesmæld, som muligt.

Interessant og tankevækkende er det dog at der i bunden af listen findes en del godt sælgende biler, som på andre punkter klarer sig fint i Euro NCAP testen, endda nogle der har fået 5 stjerner.

Det er en god ide at kigge på resultatet af Euro NCAP testen når man handler bil, men det kan nogle gange være en god ide at se lidt længere end bare antallet af stjerner.

Info om Euro NCAP testen og resultater kan ses her.

  

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start