Trustpilot giver misvisende anmeldelsr. Fusk og snyd
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ubrugelige Trustpilot anmeldelser

God eller dårlig Trustpilot vurdering kan skyldes penge eller ingen penge
Webmaster
15/12-2015 kl. 19:00

Når du skal ud og købe ny bil eller motorcykel, så ignorer virksomhedens anmeldelser på Trustpilot. Der er, ifølge danske dagblade, mange eksempler på at en god Trustpilot anmeldelse er noget man køber sig til, og dårlige anmeldelser kun tildeles virksomheder der ikke ønsker at betale til Trustpilot.

Mange store dagblade har på det seneste påpeget massive problemer med virksomheden Trustpilot og deres anmeldelser på portalen trustpilot.dk. Flere af dagbladenes journalister har endda afsløret Trustpilot i at foretage systematisk snyd med virksomhedernes anmeldelser.

Noget tyder på, at virksomheder der betaler gode penge til Trustpilot, kan få fjernet belastende anmeldelser, mens de virksomheder der ikke vil betale til Trustpilot, der modtager belastende anmeldelser, ikke kan få disse fjernet. Man fristes næsten til at kalde trustpilot for en slags internettets mafia, der kræver beskyttelspenge hvis virksomheder vil overleve.

Trustpilot forlanger desuden penge fra anmeldte virksomheder, når de ønsker at bruge resultaterne på egen hjemmeside. Da ingen virksomheder ønsker at fremvise dårlige anmeldelser, er det naturligvis i Trustpilot´s interesse at abonnerende virksomheder er anmeldt bedst mulig. Ellers sælger de jo ingen abonnementer.

Kort fortalt. Trustpilot anmeldelser bør ikke betyde til eller fravalg af værksted, auto og MC forhandler eller webbutik. Faktisk kan deres anmeldelser være direkte misvisende. Vælg dit værksted, forhandler eller webbutik ud fra personlige anbefalinger eller personlige erfaringer. Så kommer du sikrest i havn.

Kilder: Politiken, Metro Express, Søndagsavisen, Jyllandsposten og Computerworld.

Del med en ven

0 personer snakker om “Ubrugelige Trustpilot anmeldelser

  1. Tvivler lidt på nyhedsværdien i ovenstående artikel… Politikens artikel er såvidt jeg kan søge mig frem til fra august 2014 og Computerworlds endnu ældre, august 2013. Desuden kunne det være en god ide at linke til de nyheder i henviser til.

  2. Nyhed eller ej. Hvis det er en sandhed, så gør det vel ikke noget at nævne det igen.
    Har øvrigt selv erfaring med et svindelfirma, der er blevet rost til skyerne på Trustpilot.

  3. Har nu ikke meget tiltro til steder som trustpilot, er mere tilbøjelig til at lytte til venner og bekendtes erfaringer til firmaer og butikker, da jeg stoler mere på dem end steder som trustpilot.

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start