Top 15 mest Instagrammede biler - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Top 15 mest Instagrammede biler

Her er de mest brugte hashtags i bil sektionen på Instagram
Steffen F. Olesen
19/11-2020 kl. 09:33

Folk fordriver tiden forskelligt; nogle bruger al deres fritid på at nusse og pudse deres køretøj, andre holder stærkt fast i, at et køretøj skal bruges, og til sidst har vi dem som bruger uanede mængder af tid på at få flere følgere på sociale medier.

Til sidstnævnte gruppe er der her under en undersøgelse, som man måske kunne finde interessant.
Virksomheden Click4Reg har besluttet sig at jage de mest Instagrammede biler; en process som har ført dem gennem tusindvis af hashtags, og nu er endt ud i en liste over de 15 mest hashtakkede biler på Instagram.

På førstepladsen ligger en af verdens absolut største producenter af sportsvogne, nemlig Porsche. Den elegante og moderne udseende Porsche Panemera ligger øverst på listen med ikke mindre end 334.000 hashtags.
På andenpladsen finder vi endnu en tysker, denne gang i form af BMW 7 serie, som følger Porsche skarpt med 316.000 hastgags.

Tredjepladsen går til den ikoniske Rolls-Royce Phantom med 250.000 hashtags, men selvom Rolls-Royce er først er at finde et par trin nede i listen, ligger de faktisk rigtig stækt i forhold til konkurrenterne.
Rolls-Royce går nemlig igen på listen, og kan også ses på femte- og sjettepladsen med Rolls-Royce Wraith og Rolls-Royce Ghost med henholdsvis 233.000 og 201.000 hashtags.

I den “kedelige” ende af listen ser vi biler som Audi E-Tron med 58.800 hashtags og Land Rover Range Rover med 35.700, imens sidstepladsen i denne ombæring går til Jaguar I-Pace med 29.500.

De fleste finder måske oplysningerne her absolut ligegyldige, men føler du en lille bil-influencer snurre i maven hver gang du åbner garageporten, kan du jo overveje om de hashtags som findes i liste her under, på en eller anden måde kan få din følgerskare til at vokse.

Listen tager udgangspunkt i en række producenter og modeller forudbestemt af Auto Express, Top Gear og Motor Way.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start