Storsælgende Skoda Octavia på tilbud
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Storsælgende Octavia på tilbud

Spar penge på ekstraudstyr
Mathias B. Høj
28/10-2019 kl. 10:06

Skoda Octavia er fast inventar på listen over bedst sælgende biler i Danmark. Og den plads beholder Octavia sikkert også i denne måned, med særlige tilbud på kampagnemodellen Dynamic, hvor der er ekstra meget udstyr med på henholdsvis udstyrsvarianterne Ambition og Style.

Octavia Ambition Dynamic

Octavia Dynamic er baseret på udvalgte modeller med de to højeste udstyrsniveauer, Ambition og Style. En Octavia Ambition har i forvejen udstyr som 9 airbags, aircondition, el-sidespejle med varme, elruder både for og bag, indfarvede sidespejle og dørhåndtag samt en Škoda-paraply placeret under passagersædet. Med Dynamic følger også en dynamisk fartpilot og et praktisk multifunktionsrat i læder med styring af telefon og radio. Škoda Octavia 1.5 TSI 150 hk Ambition Dynamic med 7-trins DSG-automatgear koster 249.995 kr.

Octavia Style Dynamic

Samme TSI-motor med DSG-automatgear fås også som Style Dynamic. Style har i forvejen udstyr som Bolero-infotainmentsystem med 8” touchskærm i glasdesign, Apple CarPlay og 8 højttalere, multifunktionsrat, Climatronic-klimaanlæg, parkeringssensor bag, fjernlysassistent samt LED Ambiente-belysning, hvor man kan vælge mellem 10 forskellige farver til lyset i kabinens paneler. Hvis man føler for at bruge tid på at skifte lysets farvevariant i kabinen.

Som Style Dynamic har den desuden dynamisk fartpilot. Škoda Octavia 1.5 TSI 150 hk Style Dynamic med 7-trins DSG-automatgear koster 259.995 kr. Foretrækker man en dieselmotor, fås Octavia Style Dynamic også som 2.0 TDI 150 hk DSG til en pris på 269.995 kr.

Alle Dynamic-modellerne fås også som stationcaren Combi, der har et bagagerum på hele 610/1.740 liter. Merprisen for en Combi er 15.000 kr. 

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start