Lille og speciel campingvogn med stor lasteevne
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Silver Mini 270

Silver Mini 270 er en lille vogn med stort potentiale. Muligheden for at få stor lasteevne kombineret med en lille vogn, er ganske enestående.
Ole Mose
01/03-2016 kl. 06:00

Lille vogn
Silver Mini 270 har været på markedet i nogle år. Umiddelbart giver den lille charmerende vogn indtryk af udelukkende at være målrettet til campingferie under meget små forhold. Kabinen er minimal med kun et par bænke, et bord, samt et lille køkken og et par skabe. Sengene er kun 190 lange, hvilket udelukker de største campister. Taget kan løftes, hvilket giver fuld ståhøjde til personer under 180 cm.
Der er ikke toilet i vognen, så man er afhængig af en ekstern løsning.

Det geniale

Noget af det eneste der er stort på denne vogn, er døren og det er ikke uden grund. Tanken er, at man herved får mulighed for at læsse større ting ind i vognen. Det kunne f.eks. være cykler, en motorcykel, eller andre større ting.
Normalt er campingvogne ikke som sådan beregnet til en stor last. Det er denne vogn.
Vognen vejer lige i underkanten af 600 kg. i køreklar vægt, så den kan trækkes af de fleste biler uden problemer. Som udgangspunkt har den en totalvægt på 750 kg. Men! Vognen kan købes med en aksel, der tillader en totalvægt på op til 1.200 kg. Det giver en nyttelast på over 600 kg. Her kan selv de meget større campingvogne ikke være med.

Andet
Den lille fransk producerede vogn kan desuden købes i forskellige temaer, hvor producenten har leget med farvesammensætningerne.
Endelig findes der også et specielt solsejl til vognen, så man kan sidde udenfor i skyggen, eller have et aflukke til MC eller cykler.

Målgruppen

Vognens helt specielle udformning gør den oplagt til udstyrskrævende sportsfolk, som kører rundt til arrangementer, der strækker sig over flere dage. Det kunne være motocross, cykelløb og andre sportsgrene, hvor man skal medbringe meget udstyr og samtidigt har behov for overnatningsmuligheder. Rejsende musikere er en anden mulighed.
Vognen er desuden en god trailer, der kan anvendes til relativt tunge læs. Så kombinationen af stor lasteevne og mulighed for overnatning, tiltaler sikkert også sit eget segment.

Pris:
I standardudformning koster vognen kr. 91.900,-

Se mere om vognen på Silvers hjemmeside

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start