Gjensidige har nu tilpasset priserne for ældre vogne
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Opfølgning DCU forsikring (Gjensidige)

Efter vi på MagaCin.dk gjorde DCU opmærksom på, at priserne for den nye forsikring lå i den høje ende, har de nu tilpasset priserne.
Ole Mose
14/03-2016 kl. 12:20

Som tidligere beskrevet har DCU og Gjensidige Forsikring indgået en aftale om forsikringer til DCU's medlemmer.

Her på MagaCin lavede vi et pristjek, som viste, at prisene ikke var specielt attraktive. Vi kontaktede efterfølgende DCU, som tog kontakt til Gjensidige. 

Efterfølgende beskrev DCU, at man havde rettet op på priserne – specielt på forsikring af ikke nye campingvogne

Kontrol

“Tillid er godt, men kontrol er bedre”. Således har vi i dag lavet endnu et pristjek og prisen for forsikring af en Hobby 450 fra år 2000 er nu faldet til 1.779,- med en selvrisiko på kr. 2.800,-. Det er prisen med DCU rabat. Det forudsætter at jeg også flytter min bilforsikring og indboforsikring til Gjensidige.
Jeg kan forsikre den samme vogn for kr. 1.300,- i mit nuværende selskab, som DCU ikke har nogen aftale med.

Samtidigt er det usikkert, hvad prisen bliver på bil- og indboforsikringen, der skal flyttes til Gjensidige. 

Det skal retfærdigvis siges, at i DCU/Gjensidige forsikringen er der en lånevogn ved nedbrud og forsikringen erstatter kontante beløb op til kr. 5.000,- ved indbrud – også i forteltet  

Konklusion

Det er svært at se de indlysende fordele i at flytte sin forsikring til Gjensidige – selv med DCU rabatten. Man burde kunne forvente, at prisen som minimum kunne matche konkurrenternes. 

Gjensidige vil sikkert forsvare den højere pris med de to ekstradækninger. 

Forsikringen forudsætter desuden, at man kan forsikre sin bil og sit indbo til samme pris, som i det nuværende selskab. Et hurtigt pristjek på Gjensidiges hjemmeside viser, at bilforsikringen i mit tilfælde ville stige med ca. kr. 2.000 i forhold til mit nuværende selskab.

DCU/Gjensidige samarbejdet virker derfor ikke specielt attraktivt – tværtimod. Ej heller selv om prisen er sænket en smule på campingforsikringen, efter vi gjorde opmærksom på problemet. 

For Gjensidige er samarbejdet god reklame. For dig som forbruger er det bare en dyr forsikring.

Læs den tidligere artikel om emnet

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start