Nissan tilbyder billigere service for biler udenfor garantiperioden
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Nissan tilbyder billigere service

Nyt tiltag gør det muligt at spare penge på de autoriserede Nissan værksteder
Mathias B. Høj
12/09-2018 kl. 11:19

Nissan vil som andre producenter gerne have kunderne over på de autoriserede værksteder. Men som enhver bilejer ved, er autoriserede værksteder meget sjældent den mest økonomiske løsning. For at tilbyde et lavere prisniveau, tilbyder Nissan derfor nu fabriksrenoverede reservedele til biler, hvis garantiperiode er udløbet. Og med “fabriksrenoverede” menes brugte dele, som er blevet tjekket, godkendt til videre brug og eventuelt efterbehandlet, før donor-delene implanteres i en anden bil. Det kan i følge Nissan være med til at minimere vedligeholdelsesomkostningerne.

Alle reservedele monteres af kvalificerede teknikere. Herudover er delene omfattet af samme garanti som på nye originale Nissan reservedele.

Reservedels-programmet dækker mange biler udenfor garantiperioden – inkl. crossover-modellerne Juke, Qashqai og X-Trail, tidligere generationer af Micra og udvalgte varebilsmodeller.

Priserne for Nissans fabriksrenoverede reservedele er i gennemsnit 30 % lavere, sammenlignet med originale reservedele. Disse komponenter, der lever op til Nissans kvalitetsstandarder, er originale Nissan reservedele, der er blevet adskilt, kontrolleret og genopbygget for at sikre driftssikkerhed.

Denne form for genbrug minimerer CO2-udledningen fra Nissans produktion, fordi der anvendes eksisterende komponenter. Alle Nissans ombytningsdele er omfattet af samme garanti som nye originale Nissan reservedele, og der er ingen begrænsninger. Men fremstillingen af dem kræver mindre energi og ca. 75 % færre råmaterialer i forhold til at producere en ny reservedel.

Landechef for Nissan Danmark, Ralph Gonsalves udtaler: ”Vi har arbejdet hårdt med at få dette program med servicedele til biler uden for garantiperioden på benene. Vi har mange kunder, der gerne vil fastholde deres autoriserede Nissan serviceværksted, men som har ment, at vedligeholdelsesomkostningerne bliver relativt for dyre i takt med bilens alder. Nu kan vi tilbyde konkurrencedygtige servicepriser og samtidig fastholde vores høje kundeservice standard med bl.a. gratis lånebil, Nissan assistance vejhjælp og samme garanti som på nye originale Nissan reservedele.”

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start