Et kig i krystalkuglen, det kan blive virkeligt
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Kugleformet dæk fra Goodyear

Innovativt og et kig i krystalkuglen, måske er det fremtidens dæk
Klaes Asaa
20/12-2016 kl. 12:15

117 års dækproduktion som vi kender dem på helt traditionel vis har Goodyear fundet en helt anderledes måde at tænke dæk på. Et fremtidigt dæk, der ser markant anderledes ud end de dæk vi kender i dag i dag – det er kugleformet. 

Goodyear Eagle-360’s unikke form bidrager til sikkerheden og manøvredygtigheden, så de lever op til kravene til selvkørende biler. Dækkets kugleform er afgørende for den ultimative manøvredygtighed. Multiretningsdækkene kan bevæge sig i alle retninger. Aktiv teknologi giver dækket bevægefrihed til at reducere udskridning, f.eks. ved sort is eller pludselige forhindringer. Dækket bidrager med andre ord til at holde køretøjet på sikker kurs. 

Endelig vil dækket med sin mulighed for 360 graders drejning kunne håndtere fremtidige parkeringsvanskeligheder, fordi det vil kræve mindre plads for biler med kugleformede dæk at komme ind i en parkeringsbås. 

For at være i forbindelse med bilens karosseri beror konceptdækket Goodyear Eagle-360 på magnetisk levitation. Bilen svæver over dækket ved hjælp af magnetiske felter på samme måde som magnet-tog, der både øger passagerernes komfort og reducerer støjniveauet. 

Selv om det er et rent konceptdæk, viser det innovative idéer, og noget om, hvordan fremtidige bilisters behov kan håndteres.

Del med en ven

0 personer snakker om “Kugleformet dæk fra Goodyear

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start